Hogyan tudom gyorsan megtanulni a kpop idolok nevét (hogy ki, kicsoda), és meg is különböztetni az embereket egymástól?
Nekem ez nagyon lassan megy és szeretnék minnél többet megtanulni, minnél gyorsabban. Most főleg Dreamcatcher, Nmixx és Le sserafim kéne, de úgy általánosságban kérdezem.
Értelmes válaszokat várok!
Kérdező, én mindig a fülüket meg az ajkukat nézem, az alapján tudom a leggyorsabban megkülönböztetni őket egymástól, hiszen nincs két egyforma fül:D
Vagy még jó megoldás, ha másokhoz hasonlítod őket, akiket már ismersz, és ha egyszer felfedezel valami hasonlóságot, akkor azt örökké látni fogod és rögtön felismered:)
Minél többet nézed őket, annál könnyebb lesz, én amikor először kerültem a kpop, koreai sorozatok/filmek stb. világába nagyon nehezen mentek ezek a dolgok.
De amikor szinte mindennap nézel mondjuk sorozatokat vagy valamilyen platformon szembe jönnek veled, ami által alkalmzakodsz, egy idő után simán megismered ki kicsoda.
Egyiknek mindig rozsaszi a haja meg ő öltöztetik a legszinesebben mindig. Ő van mindog legelől vagy kozépen. Meg talán a legmagasabb is. Talán ő lenne a goré"?
Igy en csak őt tudom megjegyezni. A nevüket nem néztem meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!