Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Dolgoznál, ha nem lenne muszáj?

Dolgoznál, ha nem lenne muszáj?

Figyelt kérdés

Pl. A technológia akkorára fejlődne, hogy a társadalom működne dolgozó emberek nélkül is (legalábbis a legtöbb alap dolog, mint a gyártás, mezőgazdaság, amik az élet alapvető szükségleteit kiszolgálják) és lenne egy alap béred, ami jár minden hónapban, és kényelmesen megélnél belőle, úgy, hogy pl. simán telik autóra, házra, iphone-ra, stb. Csak azért kellene dolgoznod, ha pl. olyan dolgokra lenne szükséged, amik nem mindenkinek adatnak meg. Pl. Luxus autók, villák, puccos éttermek, stb.

Dolgoznál így is, élnél a szakmádnak, szenvedélyednek, vagy inkább örülnél, hogy végre nem kell az életed 80%-át munkával tölteni pl. a családod, barátaid helyett

2023. ápr. 28. 12:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen, de jobban megválogatnám, hogy kinek, mit, mikor, mennyit.
2023. ápr. 28. 12:55
 12/18 anonim ***** válasza:
78%
igen de szerintem csak 15 oraban egy heten hogy többet lehessek a kislanyommal
2023. ápr. 28. 12:59
 13/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Utaznék, nyelveket és hangszeren tanulnék, tanfolyamokra járnék.
2023. ápr. 28. 14:28
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Szeretem a munkámat, úgyhogy szerintem folytatnám.
2023. ápr. 28. 17:17
 15/18 anonim ***** válasza:
42%
Aki igennel válaszol a kérdésre, miért van lepontozva? Savanyú a szőlő?
2023. ápr. 28. 17:28
 16/18 anonim ***** válasza:
42%

Egy régebbi szomszédomnak 3 állása volt, aki 1* részegen azt mondta, hogy: "Az ember unalmában hal meg".

Igaza volt, tehát dolgoznék.

2023. ápr. 28. 23:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Miért, a munkán kívül nincs értelmes elfoglaltság? Annyi mindent lehet csinálni a világon, hogy ne unatkozz. Főleg, ha a pénzed is megvan hozzá.
2023. ápr. 29. 05:53
 18/18 Senior Séf ***** válasza:
68%
Most sem muszáj (nyugdíjas vagyok), mégis dolgozom. Úgy érezném meglopom a többi embert, ha munka nélkül élnék. Egyébként is szeretek dolgozni. A férfiembernek szüksége van a napi teremtésre, alkotásra.
2023. ápr. 30. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!