Nagy multiknál a felsővezetők konkrétan mit dolgoznak mi a feladatuk ha az operatív munkát és irányítást elvégzi a dolgozói és középvezetői réteg?
Hosszútávú tervekkel, stratégiával, pénzügyi célokkal, projektekkel, ami a helyi részlegeket érintheti (termékportfolio, kezelt feladatkörök, stb)
Ők képviselik a helyi gyárat/irodát a központ felé, ők oda jelentenek, onnan kapják a feladatokat, amiket aztán végre kell hajtani.
Nem beszélve arról hogy "az irányítást végző középvezetői réteg" folyamatosan nyakára jár a felsővezetőknek problémákkal, jóváhagyandó döntésekkel :D
Persze ahány ház, annyi szokás, de a dolgok akkor mennek flottul egy cégnél ha a felsővezetők képben vannak a rájuk bízott részlegekkel a pincétől a padlásig (vagy a gyártósoroktól a raktárig), tehát az adott üv. nem csak az irodájában ücsörög és a telefonon/laptopon lóg egész nap.
semmit
én is ilyen poziban vagyok
így néz ki a napom:
9-kor kelek (8-tól van amunkaidő)
10-re beérek
11-ig reggelizek
12-ig emaileket olvasok híreket csekkolok
a délutánt ellógom ha tudom néha meeting van
nem nem torll vagyok
nagy britt cég, it szektor
fízetés 1.5 misi
Hihető😂
Még a britet sem sikerült leírni🤦🏼♀️😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!