Miért viselkedhetett így?Azt hittem kedvel.
Figyelt kérdés
Van egy barátságos munkatársam,aki többször kérdezte hogy vagyok,beszélgettünk is többször,mindig kedveskedik nekem.De ma random elszidott.Egyetlen egyszer NEM volt nézeteltérés,veszekedés köztünk.Végig azt hittem hogy kedvel de egy buta alaknak nevezett .Én őt soha meg nem bántottam,nem mellesleg egyik exem haverja.Előfordult,hogy mondott valamit és nem értettem és megkértem több alkalommal,hogy mondja el mégegyszer.2023. ápr. 25. 23:35
1/5 anonim válasza:
Megkérdezet tőle,miért csinálta?
2/5 anonim válasza:
Na de miért szidott le?
Ha valamit hibáztál, akkor szimplán jogos volt és kész
3/5 A kérdező kommentje:
Nem hibáztam én semmit egyszerűen csak odajött köszönni még vigyorgott is,el is pirult és mikor ment az útjára elkezdett engem hangosan szidni úgy hogy soha nem volt konfliktusunk ami kiválthatta volna.Gyakran figyelget engem úgy hogy én őt nem keresem,nem nézek rá.Nem értem.
2023. ápr. 26. 10:36
4/5 anonim válasza:
Ja, akkor egy idiota paraszt, akinek tetszel.
5/5 anonim válasza:
Ja, teljesen hihető, hogy jóban vagytok, kedélyesen elbeszélgettek, aztán csak úgy átvált szidalmazásba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!