Miert viselkedhet valaki igy hosszu tavon?
Valamikor ugy csinal mintha segiteni akarna. Majd amikor eljon az ido hogy felhivom, enyhen lerazosan viselkedik.
Ra 1 honapra pedig pont az ellenkezoje, mintha le akarna razni, sot meg inzultal is finoman, de ugy hogy ne lehessen tisztan kijelenteni hogy bunko volt hanem csak ugy odaszurt.
Aztan azt mondja ha barmi baj van hivjam fel nyugodtan, segit amiben tud.
Majd kovetkezo talalkozasnal kiforgatja a szavaimat, teljesen az ellenkezojet idezi fel mint amit en mondtam, ami jelleget tekintve olyan mintha hazudtam volna, pedig total nem, tisztan emlekszem mit mondtam, es ugy tesz mintha most hallana eloszor es mintha most mondanam eloszor, pedig mar tobbszor atbeszeltem vele.
Neha azt hiszem hogy szandekosan csinalja, de ugyanakkor az alkalmi joindulata meg az ellenkezojet sugallja.
Nem penzrol van szo, emberi kapcsolatrol van szo.
Ez szerintetek mi?
1
erdekes. ezzel kapcsolatban van egy par eszrevetelem.
Parszor elofordult, hogy a semmibol kirobbanasszeruen elkezdett verbalisan arrogans lenni egy teljesen semleges temaban es elkezdte nekem aggresszivan mondani hogy "leszarom leszarom", pedig egy tok hetkoznapi temarol volt szo (milyen az atlag ember).
Aztan volt olyan hogy megint "beszolt", csak mondtam neki hogy eleg rosszul erzem magam lelkileg eleg sok minden osszejott, erre elkezdte a semmibol "miert veszem termeszetesnek hogy mindennap kaja van elottem, afrikaban a gyerekek eheznek es megeroszakoljak oket". Hirtelen hangnemet is valtott. Picit ossze voltam zavarodva ez honnan jott neki.
Egyebkent van meg egy nagyon erdekes eszrevetelem. Amikor mentem a pszichiateremhez, ez az illeto is ugyanabban a kerueltben lakik mint en, es amikor alairtam a jelenletit ott volt az o neve is. Nem az a Nagy Laszlo neve van, hanem elegge egyedies. Raadasul ugyanaz a kerulet es ismeri az orvosomat is. Ha alairatnak jelenletit az emberrel akkor valami ellatast kap, gondolom, szoval nemtom valami lehet neki is.
1
folyt.
Ja meg tobbszor volt hogy megbeszeltunk talalkozot es hetfon 1 oraval a talalkozo elott lemondta hogy o beteg. Azt mondta talalkozzunk pentek. Pentek eljott, megint 1 oraval elotte hivott hogy nem jo mert beteg, azt mondta hivjam jovo heten. JOvo heten hivtam, hetfon, azt mondta mar jo neki kedden is, kerdeztem es mar meggyogyultal azt mondta igen mar jol van.
Fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!