Szoktatok még adni a futároknak borravalót?
Figyelt kérdés
Én már kb mindent kifizetek előre online, régen mikor kp-ban fizettem, mindig felkerekítettem az összeget futárnak, de így most tök kínos a kezébe nyomni egy fém százast.2023. ápr. 25. 20:20
11/16 anonim válasza:
Nem adok semmit, mert előrre ki van fizetve. Amugy szerintem a futárok sem szeretik fizetgetést, mert sokáig tart ha pénzezni kell, és nem érnek rá.
12/16 anonim válasza:
Ha előre kifizetem, akkor nem.
Ha utánvét, akkor felfelé kerekítek. Pl 1.130 ft helyett adok 1.200 at. 100 forintnál többet nem adok.
A gls-nek pedig annyit se, mert ki nem állhatom. Egyszer csak úgy kérés, értesítés nélkül otthagyta a csomagomat egy szomszédnál. Harmicvalahányezer ft volt, előre kifizettem. Az említett szomszédot nem ismertem, valami cigány volt. Jó kis problémát okozott.
13/16 anonim válasza:
Én ExpressOne futárral jártam úgy, hogy beadta a szomszédba. Csak jött az értesítés, hogy kézbesítve, én meg nem értettem, mert senki nem volt otthon, felhívtam őket, hogy hova a fenébe adták le, ha nem volt otthon senki, mondja a futár, hogy a szomszédba, oké, mondom, de melyikbe, van 6 lakás az emeleten... Előre kifizetett Aliexpress rendelés, azt sem tudtam, mi érkezett éppen, mert többet is vártam. Nagyon összevesztem a futárral, még neki állt feljebb, hogy siet, ami rendben van, csak ne az ügyfél kárára siessen, végül nekem kellett kitalálnom, hova adta le a csomagot. Persze, borravaló az kéne még, az ilyen embert páros lábbal repíteném a cégtől...
14/16 anonim válasza:
Gls meg a postafutárok idegbetegek ha nem vagy otthon mikor hozzák az árut. Persze általában nem vagyok otthon mert munkaidőben hozzák, felhívnak majd elkezdenek hápogni hogy nem tudják átadni nekem az árut.
16/16 anonim válasza:
14# nem mindenhol ilyenek...
nálunk vidéken tök normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!