Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok még adni a futárokna...

Szoktatok még adni a futároknak borravalót?

Figyelt kérdés
Én már kb mindent kifizetek előre online, régen mikor kp-ban fizettem, mindig felkerekítettem az összeget futárnak, de így most tök kínos a kezébe nyomni egy fém százast.
2023. ápr. 25. 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem adok semmit, mert előrre ki van fizetve. Amugy szerintem a futárok sem szeretik fizetgetést, mert sokáig tart ha pénzezni kell, és nem érnek rá.
2023. ápr. 26. 00:31
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Ha előre kifizetem, akkor nem.

Ha utánvét, akkor felfelé kerekítek. Pl 1.130 ft helyett adok 1.200 at. 100 forintnál többet nem adok.

A gls-nek pedig annyit se, mert ki nem állhatom. Egyszer csak úgy kérés, értesítés nélkül otthagyta a csomagomat egy szomszédnál. Harmicvalahányezer ft volt, előre kifizettem. Az említett szomszédot nem ismertem, valami cigány volt. Jó kis problémát okozott.

2023. ápr. 26. 07:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ExpressOne futárral jártam úgy, hogy beadta a szomszédba. Csak jött az értesítés, hogy kézbesítve, én meg nem értettem, mert senki nem volt otthon, felhívtam őket, hogy hova a fenébe adták le, ha nem volt otthon senki, mondja a futár, hogy a szomszédba, oké, mondom, de melyikbe, van 6 lakás az emeleten... Előre kifizetett Aliexpress rendelés, azt sem tudtam, mi érkezett éppen, mert többet is vártam. Nagyon összevesztem a futárral, még neki állt feljebb, hogy siet, ami rendben van, csak ne az ügyfél kárára siessen, végül nekem kellett kitalálnom, hova adta le a csomagot. Persze, borravaló az kéne még, az ilyen embert páros lábbal repíteném a cégtől...
2023. ápr. 26. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:
78%
Gls meg a postafutárok idegbetegek ha nem vagy otthon mikor hozzák az árut. Persze általában nem vagyok otthon mert munkaidőben hozzák, felhívnak majd elkezdenek hápogni hogy nem tudják átadni nekem az árut.
2023. ápr. 26. 14:15
 15/16 anonim ***** válasza:
Csak pizzafutárnak.
2023. júl. 23. 01:48
 16/16 anonim ***** válasza:
67%

14# nem mindenhol ilyenek...

nálunk vidéken tök normális.

2023. júl. 23. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!