Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Dpd-s, gls-es meg egyeb nem...

Dpd-s, gls-es meg egyeb nem kajaszallito futaroknak is illik adni valamennyi borravalot?

Figyelt kérdés
2021. jan. 3. 18:04
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Én nem adnék.

A legtöbb eleve arra nem képes, hogy előtte fél-egy órával felhívjon, hanem azt gondolja, hogy egész nap otthon őrzöm a házat miatta. Úgyhogy én egyre inkább hajlok arra, hogy ha nem valami szekrény méretű holmit rendelek, akkor átvételi pontra kérem. Ott meg föl se merül a borravaló.

2021. jan. 3. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
Természetesen illik minden futárnak. Ugyanannyit adok nekik mint a kajaszállítóknak, 2-300-at.
2021. jan. 3. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Nem szoktam. Általában előre ki van fizetve, amit rendelek. Apró nem nagyon van nálam.

Ha kp-ban fizetek futárnál, akkor kerekíteni szoktam.

2021. jan. 3. 18:20
 4/7 anonim ***** válasza:
79%

Nem, kivéve ha nehéz cucc, esetleg segít behozni a kapun belül, akkor szoktam, vagy akkor ha nem "tud" vagy nem akarom kivárni amíg nagy pénzből visszaadja az aprót max 2-300 forint.

Kajásnak szoktam adni egyébként, de csak azért mert felénk egy kiszállítós hely van, és mindig ugyanaz hozza az ételt, kvázi már ismerős.

Egyébként minden random véletlenszerű futárnak miért adjak ?

Ha úgyse jön felénk többet, felesleges, ha bele akar köpni azt megteszi még a jattolás előtt :)

2021. jan. 3. 18:22
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem szoktam, mert olyankor fizetek a szállításért. Nekem se adnak borravalót amiért elvégzem a munkámat. 🤷‍♂️ Ha kaját rendelek és ingyenes a szállítás, ott szoktam néha.
2021. jan. 3. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Csak kajaszállításnál szoktam.
2021. jan. 3. 18:49
 7/7 anonim ***** válasza:
67%
Max kajánál szoktam, ott se mindig.
2021. jan. 3. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!