Milyen foglalkozás illik hozzám az alábbiak alapján?
Utálok korán kelni (9 előtt) , inkább egyedül szeretek dolgozni. Nem szeretnék nagy komolyabb felelősséget vállalni (pl autót vezetni, nagy gépeket kezelni). A bonyolultabb, összetettebb dolgokat nagyon nehezen, sok idő után értem meg. Utálom ha hosszasan magyarázzák nekem hogy mit hogyan kell, mint valami dedósnak, ergó inkább vállalkoznék mint valaki más parancsait teljesítgessem. Csak ötletem nincs miben gondolkodjak. Menni, utazni szeretek. Érdekel az informatika, bár elég bonyolult és sokrétű; nehéz és sokáig tart megtanulni.
Emberekkel ne kelljen foglalkozni (segget nyalni hogy vásároljon=ha kell neki vegye meg, ha nem akkor ne vegye). A kulimunkát sem szeretem ahol alkesz proli Jóska meg Pista melózik.
Ne kelljen rohanni, kapkodni hogy meglegyen minden. Inkább nyugodtan, lépésről lépésre, átgondoltan szeretek haladni, bár nembaj ha van néha váratlan izgalom, megoldandó feladat.
Kicsit sajnos tanácstalan vagyok, nem tudom hogyan tovább az életemben. Ezért írtam ki a kérdést. Már felnőtt vagyok, szóval csak felnőttképzés jöhet szóba. Fizetős is lehet.
Köszi a válaszaitokat.
F
Keltem sokat hajnalban (4kor), elég volt belőle.
Dolgoztam vendéglátásban, késő estig. Stresszes volt +nem volt életem mellette: elég volt.
Dolgoztam értékesítőként, nulla siker mellett.
Plusz végeztem segédmunkákat kevés pénzért.
Már összefoglalták előttem:
- Minimális energiaráfordítás
- Maximális kényelem
- Nyugodt, embermentes munkavégzés
- Jó pénz
Valamelyiknek ezek közül mennie kell. Én a minimális energiaráfordítást dobnám ki, és igen is, pár évig, amíg tanulok, összeszorítanám a fogam, és tanulnék. Mondjuk informatikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!