Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az okoskodó kommentelőknek...

Az okoskodó kommentelőknek tökéletes élete és kinézete van?

Figyelt kérdés

Nem csak ezen az oldalon, máshol is észrevettem ezt a rosszindulatú okoskodást.

Rengeteg kommentből süt a rosszindulat. Vagy a másik kinézetét szapulják, vagy ismeretlenül ítélkeznek.

Tegnap olvastam egy kérdést. Az alatt is a másikat simán gyökérnek meg élősködőnek nevezte egy hozzászóló,holott semmit nem tud róla.

Ilyeneket hogy engednek meg maguknak egyesek?

A beszólogatóknak tökéletes életük, kinézetük van?

2023. ápr. 25. 08:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
88%
Akár még az is lehet. Én azt vettem észre, hogy még akár egy tartalmilag hasznos választ is meg lehet írni olyan lekezelő, kioktató, lealacsonyító stílusban, hogy színtiszta okoskodásnak fog tűnni, mert valóban csak azért íródott, hogy az okoskodó megélhesse a tudását, de nincs benne segítőkészség vagy empátia a kérdező irányába.
2023. ápr. 25. 10:46
 12/14 anonim ***** válasza:
25%

Dehogy. Ezen az oldalon a többség olyan lehet, mint a valót életben a frusztrált átlag magyar: a max. középfokú végzettségű, alaktalan/dagi, „mindenhez értő” átlagos munkát végző szájhős átlag proletárok.

Kétlem, hogy itt a többség mondjuk versenyszférában dolgozna, már csak azért is, mert ennyi szerényebb képességű arrogáns női válaszolót sem láttam még sehol, mint ezen az oldalon. Vagy ennyi érvelni nem tudó, magának ellentmondó szövegértéssel hadilábón álló embert.

Gyanítom, hogy többségük max. unatkozó eladó/titkárnő, aki feljön beszólni nálánál értelmesebb embereknek meg okoskodni, ha már a pénztárban ülve mer.

De egyébként ez a való életben is elég jellemző a legtöbb magyarra, csak ott ugye pofán vághatnak, itt nem.

Kötekedésnek, szájalásban világbajnok a magyar, csak a gyakorlatban egy nulla a többség.

2023. ápr. 26. 13:46
 13/14 anonim ***** válasza:
42%

Nem tökéletes test kell pl ahhoz, hogy el tudjam másnak mondani, hogy hogyan ne legyen egy dagadt g*ci, hanem alapvető biológiai ismeretek. Legjobb esetben is elég, ha én magam nem vagyok kövér például.

A többire is hasonló szabály vonatkozik.

2023. ápr. 27. 08:23
 14/14 anonim ***** válasza:
A kérdezőnek igaza van.
2023. jún. 6. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!