Miért irják a gyakorin olyan sokszor a kommentelők,hogy a kérdező biztos irigy ? És miért szeretik átkölteni a kérdését, hogy ellentmondjanak neki ?
No, csak nem leirigyeztek? :)
Részemről akkor szoktak ilyen válaszok menni, ha nagyon kihoz a kérdező a sodromból a pofátlanságával vagy a butaságával. Mivel rekreációs célból jövök ide - értsd, szétunom a fejem és társaságra vágyom -, nem esik jól, ha felhúznak. Még jó, hogy leverem rajtuk.
Ugye nem kell magyaráznom, hogy ha valaki khm. nem okos, az azért elég hamar lejön a mondandójából és abból, amit a válaszolóknak visszaböfög. Az irigységet könnyű szűrni annak, aki már ismeri. Én világ életemben olyanokkal voltam körülvéve, akik irigyek voltak rám - és nem abból a fajtából, amelyik csendben szenved, hanem abból, amelyik kedvesen mosolyogva próbál kicsinálni -, konkrétan még a jó anyám személyében is, szóval volt rá harminc évem, hogy tanulmányozzam a fajtáját. Jó ideig tartott mire átláttam rajtuk, de azóta átlátok mindegyiken.
Biztos volt már, akit tévedésből bélyegeztem irigynek vagy hülyének, mert mindenkivel előfordul, hogy elbssza néha, de oda se neki. Olyannal még nem kerültem szóharcba, aki nem érdemelte volna meg. Szóval max rossz oldalról szúrtam neki oda lol
Egyébként is, akinek fáj, hogy idegen emberek oltogatják, az ne teregesse ki a dolgait idegen embereknek :D
Azért írják, mert sok esetben a kérdésből süt az irigység.
Meg alapból egy csomó olyan kérdés van, ami teljesen céltalan, értelmetlen, gyakorlatilag pletyka szintű. Tipikusan azok a dolgok, amit minden normális ember egyszerűen elenged, elfelejt, az élet apró "bosszúságai".
Meg vannak akiknek beakad egy-egy teljesen általános élethelyzet is és egyszerűen képtelenek túllépni rajta, ezen pörögnek, és még egy kérdést is képesek kiírni arról, amivel egyszerűen foglalkizni sem kellene.
"Nem azt firtatni, biztos igaz-e, biztos úgy van-e, miért irta ki valaki..stb."
De sajnos firtatni kell, mert nagyon megszaporodtak a kamu kérdések.
És persze, az ember válaszol egyszer, kétszer...de mikor már aznap 3-adjára látod ugyanazt a kérdést ugyanattól a felhasználótól és másnap jújra kiírja 3-szor.
Vagy kiírja a bajait, próbálsz segíteni erre rájössz, hogy tök reménytelen, mert másnap kiírja ugyanazt újra.
Vagy vannak azok a kamu felhasználók, akik mindegyik témakrben ott vannak, közlekedés, politika, pénzügyek, emberek, bárhol... És mindenhol szándékosan gerjesztik a vitát.
"Nem azt firtatni, biztos igaz-e, biztos úgy van-e, miért irta ki valaki..stb."
De sajnos firtatni kell, mert nagyon megszaporodtak a kamu kérdések.
És persze, az ember válaszol egyszer, kétszer...de mikor már aznap 3-adjára látod ugyanazt a kérdést ugyanattól a felhasználótól és másnap jújra kiírja 3-szor."
Mi az, hogy sajnos firtatni KELL ? Miért kellene ? Gondolatrendőrség tudtommal nincs az országban. FÉlreértés ne essék, én nem irtam még ki irigységből vagy kamuzási vágyből kérdést, de ez számomra nevetséges.És ki kötelezett bárkit is arra, hogy válaszoljon, ha egy kérdés nem szimpatikus neki ? Miért nem megy át máshova ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!