Ma bemegyek egy órámra, utána dolgozom. Közben percenként nézem a telómat, mert várok e-mailt ösztöndíjak eredményéről illetve lakásügyben is.
A hétre célom:
- tartalmilag befejezni a szakdogámat és konzultálni
- minden ösztöndíjjal kapcsolatos dolgot megtenni
- itthoni kolis jelentkezést elkezdeni (B terv esetére)
- munkahelyen befejezni a projektet
Nem aludtam jól, pedig nagyon jó alvó vagyok, csak túl izgatott voltam, gyakran felébredtem.
Egyelőre a 4 órát várom, hogy vége legyen a munkaidőnek. Aztán elmegyek egy ruhaboltba, visszaviszek egy ruhàt. Majd élelmiszerbolt...vásárlás.
Remélem nem fog elkapni a nagy eső. Pont most kezd cseperegni.
A héten péntekre szabit szeretnék kivenni ha el leszek engedve. Addig meg túlélni a hetet és várni vissza a jó időt. :)
Ma végre, hosszú hetek után, volt egy kis levegővételnyi időm, ennek viszont nemsokára vége. Még a délután folyamán legalább 2 beadandót (ppt és esszé) kell befejeznem, és a holnapi előadásom gyakorolnom.
A hét további részére még több beadandó van beütemezve, különóra, tanulmányi kirándulás, illetve, ha jó idő lesz hétvégén, és jól haladok a leadandókkal, még egy sütögetés is beleférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!