Mik a terveid mára és hétvégére?
Mára különösebben semmi, a hétvége egyik napján meg lehet, hogy megyek Budapestre.
31 vagyok
Pihenés, házimunka, munka (jövő heti tennivalókra előkeszülés, szellemi munka). 46 év.
De még messze van a hétvége, a pénteki munkanap rettenetesen lassan telik.
Melo 2 ig, aztán házi.
Hétvégén megint tanulás, de készülés a céges rendezvényre, meg mindent meg kell.oldanom, bevasarlas posta csekkek és egy rakat igyintézés pl kulfoldi aegélyek, aztán keresek plusz home office magyar vagy kulfoldi melokat talán, ill pályázgatas dupla bérért más helyekre, valamint felvételizésekről oktatási hivatal felv lapok toltogetese, melokba motiv levél összeeszkábálása, legolcsobb de minőségi nyelvoktatási "tanitopiac" felmérése, albérletek böngészése van e kozelebbi olcsobb stb amit kaptam anyagot oktatasi szabályzatokrok átolvasása(bajom van néhány pedagogussal számonkértem ezt azt es kaptam anyagokat a tanítási politikárol etc
Mindez, mert egész héten nem tudok a munka miatt szinte SEMMIT elintézni maxmagánirvosokkal telefonon esti időpontokat(pl fogorvos, vagy interjukra tortenő behívások miatti időpontokkal a "szorakozasok" mivel a munkam miatt interjhkra is nehéz beesnem, logisztika
Nekem főleg a hétvégéim vannak ez miatt betáblazva mint atom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!