Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a terveid mára és hétvégére?

Mik a terveid mára és hétvégére?

Figyelt kérdés
Mennyi idős vagy?

2022. okt. 21. 07:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
96%

Mára különösebben semmi, a hétvége egyik napján meg lehet, hogy megyek Budapestre.

31 vagyok

2022. okt. 21. 07:54
 2/25 A kérdező kommentje:
1. Mit tervezel Budapesten?
2022. okt. 21. 07:57
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ma dolgozom még, holnap olvasok, tanulok, pihizek. Vasárnap szigetelunk.
2022. okt. 21. 07:58
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Pihenés, házimunka, munka (jövő heti tennivalókra előkeszülés, szellemi munka). 46 év.

De még messze van a hétvége, a pénteki munkanap rettenetesen lassan telik.

2022. okt. 21. 08:00
 5/25 A kérdező kommentje:
3-4. Mi a foglalkozásotok?
2022. okt. 21. 08:04
 6/25 anonim ***** válasza:
89%
Holnap egyik legjobb barátnőmék esküvőjére megyünk párommal. Ma főzés, aztán a szomszéd városba autót lemosni, és kormányablakba ügyintézni. Estefele hajmosás, szépítkezés holnapra. 32
2022. okt. 21. 08:10
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Kolbászfesztival!👍
2022. okt. 21. 08:17
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
#2 Csak úgy szétnézni a városban, mert régen voltam már arra
2022. okt. 21. 08:21
 9/25 anonim ***** válasza:
86%
Ma meg dolgozom délutános műszakban.a szombatot egy bnomnél töltöm filmnézéssel,a vasárnap egy másiknál videojáték
2022. okt. 21. 08:43
 10/25 anonim ***** válasza:
86%

Melo 2 ig, aztán házi.

Hétvégén megint tanulás, de készülés a céges rendezvényre, meg mindent meg kell.oldanom, bevasarlas posta csekkek és egy rakat igyintézés pl kulfoldi aegélyek, aztán keresek plusz home office magyar vagy kulfoldi melokat talán, ill pályázgatas dupla bérért más helyekre, valamint felvételizésekről oktatási hivatal felv lapok toltogetese, melokba motiv levél összeeszkábálása, legolcsobb de minőségi nyelvoktatási "tanitopiac" felmérése, albérletek böngészése van e kozelebbi olcsobb stb amit kaptam anyagot oktatasi szabályzatokrok átolvasása(bajom van néhány pedagogussal számonkértem ezt azt es kaptam anyagokat a tanítási politikárol etc

Mindez, mert egész héten nem tudok a munka miatt szinte SEMMIT elintézni maxmagánirvosokkal telefonon esti időpontokat(pl fogorvos, vagy interjukra tortenő behívások miatti időpontokkal a "szorakozasok" mivel a munkam miatt interjhkra is nehéz beesnem, logisztika

Nekem főleg a hétvégéim vannak ez miatt betáblazva mint atom.

2022. okt. 21. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!