Mit csináltatok most hétvégén? Jövő hét hétvégére mit terveztek?
Tegnap a karanténban lévő szüleimnek vásároltam be és gyakoriztam, ma az utóbbihoz társult a holnapi zh-mra való tanulás.
Jövő héten én is megyek szavazni.
A lánnyal akivel randizgatunk voltunk edzeni, kreativ hobbizni, dugtunk, finomakat ettunk, filmeztunk. Ma delutan tesom jott at, este a fiukkal jatszunk. Jovo hetvegen szavazni fogok, es lazulni hasonlokepp.
33F
Tegnap munkanap volt, oktatásokkal. Este iszogattunk egyetemi csoportársakkal, de csak 2-3 órát voltunk, mindenki fáradt volt vagy nyűgje volt valahogy...
Ma Vivicittá 7 km-es távon voltam, este nagyon minimális házimunkával punnyadás, neten olvasgatás lesz, esetleg megnézek egy filmet, ha találok jót a Netflixen minimális erőfeszítéssel (minimális keresgéléssel).
Elképesztő élmény egy futóverseny, futóesemény, akár akkor is, ha egyedül megy az ember.
Jövő héten lehet, hogy túrázni fogok, a többit nem tudom. Szerintem fog kelleni egy kicsit beadandózni is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!