Mit csináltatok volna, szóvá tettétek volna?
Én megemlítettem volna, hogy megvagyok fázva, viszont számomra ez nem olyan hűde nagy dolog, hogy ezért ne találkozzunk. Ez csak egy kis nátha. :3
Deeee szólok róla, hogy tudja és majd ő eldönti.
Ez függ néhány dologtól. Én a vírus előtti időkben sem szerettem, ha meghívtak, aztán betegen nyitottak ajtót. Inkább mondják le előtte egy nappal, az is sokkal jobb. A páromnak van egy alapbetegsége, a szimpla megfázás is hetekig eltarthat nála és ledönti a lábáról. Ha nem így lenne, akkor is szóvá tenném, hogy legközelebb szóljon oda. A járványhelyzetben ez most nyilván duplázódik.
Így is sokaknál más. Egészséges, nincs otthon beteg rokon, akire fokozottan kell vigyázni, stb.
Szóval ezt igazából te látod, hogy neked mi fér bele. Ha neked így nem volt komfortos, akkor mondd neki, ha furcsállod, de belefér, mert csak egy nátha, akkor nem kell említeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!