Mit csináltatok most hétvégén? Jövő hét hétvégére mit terveztek?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, köszönöm.2022. márc. 27. 16:45
11/11 anonim válasza:
Tegnap gimibe voltam (végzős vagyok), ma nem utaztam vissza a koliba, holnap du. fogok, mert van még szülői igazolásom. A hétvégén papírmasé figurákat csináltam, kutyát sétáltattam, gyöngyből elkezdtem egy fülbevalót, készültem a versfelismeréses dolgozatra, ja meg szokásosan voltam mamámnál.
Jövőhéten programhétvége lesz, az osztályommal és egy másik osztállyal együtt Salgótarjánba utazunk péntek délután, aztán amikor visszaértünk a koliba vasárnap én elmegyek szavazni, mert volt eszem és leadtam azt a névjegyzékes kérelmet, hogy a kolink városában tudjak szavazni. :)
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!