A mai nappal szeretném megváltani a világot, hogy túléljem ezt a hetet... :D
Időm nem sok, teendőm annál inkább, de legszívesebben csak kifeküdnék a fűbe egy pár órára, hogy simogasson a nap. Ez még hétvégén nem fog menni, de utána már legszükséglet lesz.
Rakat minden elintéznivalo van, a felét meg se birom már jegyezni.
A terv hogy nekiesek a listának amire felírom pontokba, amivel az a baj, hogy minden menet közben szokott beugrani, hogy ide is mennem kéne, azt is elintézni meg amazt is, amoda időpontom van, emide jelenésem, es nem ugy ugranak be a dolgok, hogy leülök agyalni egy papir előtt hogy na felsorolom az egészet.
Jelenleg nem tudom hol áll a fejem. De munkában is ez van sajnos hogy tizezer féle fekadatom van es itt pl prioritálnom is kell hogy a legégetőbbeket előre venni.
Valójában f.szom ki van azzal hogy életem és egy nyomorult szabad percem sincs a kötelezettségek miatt. Szabi alatt is(holnap) 6 helyre kell rohangálnom minimum.de még a rendőrségre is mennem kéne, amit allandoan húzok mert szerintem az minimum fél napot is elvinne. Aztán azzal is jönne a továbbiak. Eljarás inditása nyomozás ügynyitás hatarozatok bírosági tárgyalások fellebbezések gixerek anyamkínja, úgy, hogy már így se győzöm a sokezer másik intéznivalót se.
12. Sajnos a családot nem lehet megválasztani, úgy kell őket elfogadni ahogy vannak, mást nem tudsz tenni.
Nem szabad hagyni hogy a párod családja befolyásolja a te és a ti életeteket, mondjuk ehez a párodnak is rá kell jönnie.
Minden kezdet és folyamat nehéz, de hamarosan jobb lesz, csak merj élni és ne félj, légy bátor.
13. Biztosan sikerülni fog csak csináld és ne add fel, sok sikert.
Legalább délután szánj magadra kis időt, aztán feküdj ki egy kicsit. 🙂
14. Az a jó ha van program,lagalább már biztosan nem fogsz tudni unatkozni,mondjuk még a csütörtök kérdéses. 🙂
Milyen programok lesznek ha nem titok?
Ha asszisztensre van szükséged csak nyugodtan szólj, én lehet hogy tudom vállalni. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!