Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik a mai és a heti terveid?

Mik a mai és a heti terveid?

Figyelt kérdés
🙂

2023. ápr. 24. 05:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
8. Milyen süti lesz? Kicsit bővebben is kifejthetnéd ha nem nagy titok? 🙂
2023. ápr. 24. 07:20
 12/26 anonim ***** válasza:
63%
Nem mukodott mar ugy, a csaladjaval nem tudok kijonni, lehetetlen emberek. Barmennyire is faj mar igy lattam jobbnak. Csak sajnos neha nagyon nehez :/
2023. ápr. 24. 07:20
 13/26 anonim ***** válasza:
63%

A mai nappal szeretném megváltani a világot, hogy túléljem ezt a hetet... :D

Időm nem sok, teendőm annál inkább, de legszívesebben csak kifeküdnék a fűbe egy pár órára, hogy simogasson a nap. Ez még hétvégén nem fog menni, de utána már legszükséglet lesz.

2023. ápr. 24. 07:24
 14/26 anonim ***** válasza:
63%
Nekem tele a hetem. Ma még nem tudom mikorra érek be dolgozni, a holnapom is tele, szerdám is, csütörtök még üres, péntektől hétfőig újra tele vagyok programmal :) és még van olyan, amit várok, de nem tudom melyik napra fog beférni 😅 egyszerű emberként is elég para ennyi program, néha jól esne egy asszisztens 😅
 15/26 anonim ***** válasza:
63%
10 Egyelőre magam próbálom összeráncigálni, mert borzasztóan tudnék aludni, és a hétfőket nagyon nem szeretem..
 16/26 anonim ***** válasza:
63%
11#: 8# vagyok: egy kávézóban szeretnék sütit venni: többféle választék van, így még nem sikerült választanom:(.
2023. ápr. 24. 07:28
 17/26 anonim ***** válasza:
63%

Rakat minden elintéznivalo van, a felét meg se birom már jegyezni.

A terv hogy nekiesek a listának amire felírom pontokba, amivel az a baj, hogy minden menet közben szokott beugrani, hogy ide is mennem kéne, azt is elintézni meg amazt is, amoda időpontom van, emide jelenésem, es nem ugy ugranak be a dolgok, hogy leülök agyalni egy papir előtt hogy na felsorolom az egészet.

Jelenleg nem tudom hol áll a fejem. De munkában is ez van sajnos hogy tizezer féle fekadatom van es itt pl prioritálnom is kell hogy a legégetőbbeket előre venni.

Valójában f.szom ki van azzal hogy életem és egy nyomorult szabad percem sincs a kötelezettségek miatt. Szabi alatt is(holnap) 6 helyre kell rohangálnom minimum.de még a rendőrségre is mennem kéne, amit allandoan húzok mert szerintem az minimum fél napot is elvinne. Aztán azzal is jönne a továbbiak. Eljarás inditása nyomozás ügynyitás hatarozatok bírosági tárgyalások fellebbezések gixerek anyamkínja, úgy, hogy már így se győzöm a sokezer másik intéznivalót se.

2023. ápr. 24. 07:37
 18/26 A kérdező kommentje:

12. Sajnos a családot nem lehet megválasztani, úgy kell őket elfogadni ahogy vannak, mást nem tudsz tenni.

Nem szabad hagyni hogy a párod családja befolyásolja a te és a ti életeteket, mondjuk ehez a párodnak is rá kell jönnie.

Minden kezdet és folyamat nehéz, de hamarosan jobb lesz, csak merj élni és ne félj, légy bátor.

2023. ápr. 24. 07:51
 19/26 A kérdező kommentje:

13. Biztosan sikerülni fog csak csináld és ne add fel, sok sikert.

Legalább délután szánj magadra kis időt, aztán feküdj ki egy kicsit. 🙂

2023. ápr. 24. 07:58
 20/26 A kérdező kommentje:

14. Az a jó ha van program,lagalább már biztosan nem fogsz tudni unatkozni,mondjuk még a csütörtök kérdéses. 🙂

Milyen programok lesznek ha nem titok?

Ha asszisztensre van szükséged csak nyugodtan szólj, én lehet hogy tudom vállalni. 😀

2023. ápr. 24. 08:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!