Nagy reményekkel indulok. Szeretnék boldog, családi életet, eltartani őket, pénzt keresni, ismerősöknek segíteni, erkölcsösen élni, beleállni minden kihívásba. Örülnék, ha 4, vagy több gyermekem lenne (persze ez nem csak rajtam múlik), és minden tapasztalatomat meg tudásomat nekik átadni, továbbörökíteni, ez az egyik legfőbb cél, és távlat. Életem alkonyán pedig üdvözülni. Hogy ebből mi lesz meg, az meg majd elválik, de szerintem mindent megkaptam, amiből építkezhetek.
18/F
2023. ápr. 23. 11:37
12/19 anonim válasza:
Ha belegondolsz totálisan semmi értelme az egésznek.
Megszületsz, dolgozol, meghalsz
hát ennek aztán qrva sok értelme van ráadásul gyerekkortól kezdve az idióta szabályoknak kell megfelelni meg az ostoba társadalmi elvárásoknak .
2023. ápr. 23. 11:37
13/19 anonim válasza:
A fejlődés, gyarapodás
2023. ápr. 23. 13:23
14/19 anonim válasza:
Számomra ez a kérdés hasonló ahhoz, hogy mi egy virág értelme, vagy mi egy csiga értelme. Hát semmi, de csodálatos és komplex dolgok. Értelme absztrakt dolgoknak van, például a szavaknak és a számoknak. Az élet csak van és ez nekem bőven elég.
2023. ápr. 23. 17:00
15/19 anonim válasza:
Röviden és tömören csak is tőled függ,az amit te adsz neki.
2023. ápr. 24. 05:51
16/19 anonim válasza:
Semmi. Mivel tudom, hogy globálisan nincs értelme, ebből számomra az következik, hogy az sem lesz igazi értelem, amit én próbálnék neki adni. Fejlődni, gyarapodni? Minek? Miben, mikor, hogyan térül ez meg? Szerintem semmiben. A halálunk pillanatában minden, amit valaha tettünk, gondoltunk, éreztünk, szenvedve, stresszelve megszereztünk, elértünk, a semmibe vész.
2023. ápr. 28. 14:25
17/19 anonim válasza:
Boldogság, boldognak lenni, örömet adni.
2023. máj. 4. 09:21
18/19 anonim válasza:
Az, hogy valami olyat hozzak létre, ami örökre fennmarad.
Az, hogy tudják, hogy ki voltam és emlékezzenek rám.
2023. máj. 13. 12:42
19/19 anonim válasza:
Lehet, hogy ez most nagy klisé lesz, de nekem a boldogság megtalálása és fenntartása, hosszútávon. Nem a legkönnyebb mutatvány ez a gyakorlatban, de úgy érzem, remekül haladok felé.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!