Kinek mi az élet értelme?
Ezen havonta 1-2x elgondolkodok már 36 éve :)
Sokkal több értelmét látnám ha több időnk lenne, hosszabb életünk, lassabban öregednénk, szóval ha pl. a 20-40 közötti korszakod mondjuk 2-3x annyi ideig tartana, amikor nem öregszel külsőre, jó kondiban vagy, egészséges is vagy, agyad is jobban pörög...
Számomra a legszebb évek azok olyan 20-45 között vannak.
Szerintem nincs rá általános igazság, az az élet értelme, amit te adsz neki, hiszen más embereknek más lehetőségei, igényei és vágyai vannak.
Számomra a szeretteim (a párom, a családom, a barátaim), az utazás és a művészi kiteljesedés ad életet az életemnek (ez a top három, de sok minden mást is írhatnék).
Általános definíció: Az az értelme, amit adsz neki.
Nincs olyan, hogy márványba vésett iránymutatás.
Vkinek az, hogy mindenképpen társat találjon. Másnak az, hogy mindenképpen egyedül maradjon. Vki utazni akar, más felépíteni egy házat, és ott élni mindig. Gyereket felnevelni, unoka születést megérni, vagy egyáltalán az idős kort. Vkinek a karrier, másoknak munka nélkül eléldegélni, vagy carpe diem, szórakozás. Minél több nővel lefeküdni, vagy egyhez hűségesnek lenni 50 évig. Gyerekkori álmokat valóra váltani, tárgyakból nagy gyűjteményt létrehozni, vagy mindent eladni, és hátizsákkal beutazni Európát.
Van választék bőven, bármit ki lehet tűzni, amit valaha kitűztek a Föld nevű bolygón.
Nekem főleg barátokkal, a szerelmemmel és családdal lenni, azt csinálni, amit szeretek (ez a későbbi szakmára is igaz), szép tájakat felfedezni, növelni a fizikai teherbíróképességémet a sport terén. Jelenleg most ezek. Szerintem az életkorral ez változik. Viszont, hogy mindenki a lehető legkényelmesebb és opcionálisabb életfeltételeket szertné magának, az szerintem állandó
16F
Én kb. úgy vagyok egyébként mint az #5-ös.
Újra kellene születnem, és fasza lenne ha kiválaszthatnám hozzá az adottságaimat, melyik országban, kb. milyen külsőm legyen, agyi kapacitás, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!