Mi a legfontosabb emberi érték? mi az a tulajdonság amit néztek mikor barátot választottok?
Inkább azt szoktam nézni, hogy milyen ne legyen..
-kétszínű, hazudós, állszent, megbízhatatlan stb..
Jah, és még egy: szavahihetőség-őszinteség
Nem kellett volna kapkodnom..hiába, a kor..
Az ember nem listával a kezében választ barátot, amit kipipál, hanem ezek az emberi kapcsolatok általában megmagyarázhatatlan módon alakulnak maguktól. Az, hogy az illető mennyire őszinte, hűséges stb.menet közben szokott kiderülni, és sok-sok éves ismeretség vagy barátság után is érhet kellemes vagy kellemetlen meglepetés.
Egyébként meg persze, ne legyen kétszínű, ne legyen pletykás stb., de nem ez alapján barátkozom, mert az ilyesmi úgyis csak akkor derül ki, amikor már ismerjük egymást valamennyire. Azzal barátkozom, akivel megvan a közös rezgés. Ennyi. A többi meg majd jön magától.
7 Csak egy apró mozzanat, hogy lehet kiemelni az illetőt a "tömegből":
mennyit számít neki az írásnélküli adott szó
Nekem egyértelműen a megbizhatóság...de legtöbbször üzleti okokból barátkozok csak, szóval az érzelmi részt teljesen kihagyom, max 1-2 ember van köztük akiknek hagyom hogy megismerjenek vagy hogy is mondjam...de lényegében ez a helyzet.
Már túl vagyok azok hogy sokat képzeljek bele ezekbe...a legtöbbet a pénz,érdek mozgatja semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!