Mik a legfontosabb tulajdonságok a kiegyensúlyozott, sikeres élethez?
Figyelt kérdés
Nincsen gazdag családom, csak magamra számíthatok. Pár hete véget ért egy 6 éves párkapcsolatom, családot, gyereket terveztünk. Itt vagyok 36 évesen férj és gyerek nélkül, a munkámat (SEO) nem élvezem, egyre nehezebben veszem a munkanapokat. Újra kell kezdenem, ha nem akarok megkattanni.
Mit erősítsek magamban? Mit ajánlanátok? Nem párkeresési tanácsokat szeretnék kérni, nagyon friss még a seb, ilyen érzelmi helyzetbe senkit nem húznék be. Minden választ köszönök!
2021. jan. 1. 12:44
1/5 anonim válasza:
Szia!Először is nagyon sajnálom,hogy ez történt veled.Szerintem próbálj magaddal foglalkozni pl.kezdj el mozogni(ha nem mozogsz)rendszeresen,szépítsd magad pl.járj el kicsit gyakrabban kozmetikushoz,vegyél csinos ruhákat,változtass a frizurádon szóval magyarán próbálj kicsit átváltozni.Tudom ez csak külsőség,de egy nőnek segíthet hogy legalább kicsit jobban érezze magát.Aztán már minden magától alakulni fog csak idő kell míg magadra találsz.
2/5 anonim válasza:
Optimista hozzáállás.
Jó nekem ez könnyen megy mert alapra ilyen vagyok.
+Pozitív életszemlélet.Ez viszont fejleszthető.
3/5 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva:szerintem legyen önbizalom.Az nagyon fontos
1-es voltam
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jan. 1. 13:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!