Nem érdekel semmi, és nagyon szeretek egyedül lenni. Milyen ember vagyok?
Figyelt kérdés
Becsületes, szerény, megbízható vagyok. Sosem csinálok semmi rosszat.2023. ápr. 21. 22:57
11/12 A kérdező kommentje:
Hát nagy az egom mondjuk, de ennek ellenére nincs önbizalmam...
2023. ápr. 22. 08:04
12/12 anonim válasza:
11 Ha nagy ego-d van, mindig van önbizalmad, mert ismered az erősségeidet, a gyengeségeidet, és tisztában vagy magaddal. Nem csak a "szépet" látod, hanem a hibákat is.
Megint egy pont nekem, hogy csak szeretnéd, hogy ilyen legyél mint amit a nyitókérdésedben írtál. Nagyon messze vagy attól aminek próbálod magad beállítani, és az alapjaidat kéne helyrepakolni, hogy reményed lehessen később megerősődni és megtisztulni. De jelen pillanatban ebben az állapotodban, sajnos-semmi lehetőséged erre a változásra. Mert nem önmagad írányítod az életed, hanem más (nem társra gondolok). És ez a más később benned még nagyobb pusztítást fog véghezvinni, mint amennyit tett már most is benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!