Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az emberek miért...

Szerintetek az emberek miért kritizálják a K-pop-ot?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy csak azok válaszoljanak, akik ERRE válaszolnak, vagyis olyat, hogy: Azért kritizálják, mert....

2023. ápr. 20. 15:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
42%

"Csak, mert találkoztam ezen az oldalon olyanokkal, akik ÍRÁSBAN szólják le azokat akiknek tetszik."

Ezen az oldalon van más lehetőség, mint nem írásban?

2023. ápr. 20. 16:00
 12/35 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs más lehetőség, de miért csinálják? Ezt a kérdést tettem fel.
2023. ápr. 20. 16:03
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt nem értem pl. kedves 10es, hogy Te is miért kritizálod?"

. Mert megkérdezted. Egyébként nem szokásom kritizálni, de megkérdezted, mi lehet az oka annak, ha valaki mégis megteszi, és leírtam egy lehetséges okot, mások miért csinálják.

Ha az a kérdésed, hogy általában a valamivel szembeni ellenszenv milyen okból manifesztálódik verbális vagy írott nyelvi formába, arra sok válasz lehet:

- zavarja az embert a tudat, hogy a számára ennyire ellenszenves dolog másiknak tetszik

- zsigeri ellenérzést kelt benne

- szándékosan provokálja a rajongókat (troll)

- éppen rossz hangulatban találta meg a téma

stb.

2023. ápr. 20. 16:06
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Én magamtól nem állok neki kritzálni, de ha valaki megkérdez róla, akkor elmondom a véleményem. Szerintem 1, szar, 2, elég brutális háttere és működése van ezeknek, amit akkor se támogatnék, ha nem lenne szar.

Ha nem kérdezi senki, akkor én biztos nem hozom fel, de ha kérdezik akkor legyenek felkészülve olyan válaszokra is ami esetben nem tetszik nekik. Engem se érdekel, ha valaki az én kedvenc zenémet fikázza, egészségére.

2023. ápr. 20. 16:08
 15/35 A kérdező kommentje:

#14 Koreai popzene

Ezeket nem értem.

2023. ápr. 20. 16:11
 16/35 A kérdező kommentje:
Koreai
2023. ápr. 20. 16:15
 17/35 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, az emberek mindent kritizálnak amúgy, nem értem, hogy minek külön kiemelni a K-popot. Pont ugyanúgy kritizálva van a többi zenei stílus, az összes autó, sport, ház, állat, minden, ami létezik. Úgyhogy nem értem, hogy min vagy meglepődve.
2023. ápr. 20. 16:17
 18/35 A kérdező kommentje:
Nem csak az jó. Lehet, hogy itt csak neked tetszik, de nem neked jó. Attól, hogy neked nem tetszik, nem kéne kritizálnod. #20 KOREAI!!!
2023. ápr. 20. 16:19
 19/35 A kérdező kommentje:
Hogy törlődött ki az egész???????
2023. ápr. 20. 17:53
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
20-as, idetalált egy mod, aki a nem megfelelő válaszokat likvidálta. A 18-as kommenten gondolkozz el, igazából az a válasz a kérdésedre. Az emberek ilyenek. Kész. Pont. Nem mindenki, de sokan szeretik kimutatni nemtetszésüket akár írásban, akár szóban.
2023. ápr. 20. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!