Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek az emberek miért...

Szerintetek az emberek miért kritizálják a K-pop-ot?

Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy csak azok válaszoljanak, akik ERRE válaszolnak, vagyis olyat, hogy: Azért kritizálják, mert....

2023. ápr. 20. 15:34
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem tetszik nekünk
2023. ápr. 20. 15:36
 2/35 A kérdező kommentje:
De akkor miért kell ÍRÁSBAN kritizálni?
2023. ápr. 20. 15:38
 3/35 anonim ***** válasza:
98%
Én szimplán csak nem szeretem, mert nem az én ízlésem. Viszont úgy igazán kritizálni, leszólni nem szoktam, csak azért mert nem nekem való. Szerintem sokan nem tudják elfogadni hogy nem mindenkinek tetszhet ugyanaz a műfaj, néha egy kis rasszizmus is befigyel
2023. ápr. 20. 15:39
 4/35 A kérdező kommentje:
Csak, mert találkoztam ezen az oldalon olyanokkal, akik ÍRÁSBAN szólják le azokat akiknek tetszik.
2023. ápr. 20. 15:41
 5/35 anonim ***** válasza:
52%
Mert Magyarországon a legtöbb fanatikus hülyegyerek semmi mást nem csinál rajongásképpen, csak majmolja a K-pop együttesek kinézetét, aztán felvág azzal, hogy na most akkor ő mekkora kápoppos.
2023. ápr. 20. 15:42
 6/35 anonim ***** válasza:
0%
Csak egy náci keveri a rasszizmust a jó ízlésbe.
2023. ápr. 20. 15:42
 7/35 anonim ***** válasza:
98%
Van ilyen. Én pl. nem is ismerem ezt a műfajt, nem is kritizálom, igazából nem foglalkozom vele és kész. De nézd meg, nagyon sokan kritizálnak olyan dolgokat, amik nem szimpatikusak számukra, ahelyett, hogy csak nem foglalkoznának vele. Pl ezt az Azahriah srácot vagy Tóth Andit is folyamatosan kritizálják, értelme nem sok van, de gondolom az ilyen emberek számára nincs más öröm az életben, csak mások bántása. Fogalmam sincs ez miért van, én pl. Queen-t hallgatok, és a Dua Lipa számokat nem szeretem, de nem állok le minden Dua Lipa cikk alatt sz.rozni őt.
2023. ápr. 20. 15:43
 8/35 anonim ***** válasza:
25%
:D oké, amikor direkt úgy fogalmaz valaki, hogy húzott szemű bzi kisfiúk, az minek tekinthető kedves 6-os?
2023. ápr. 20. 15:44
 9/35 anonim ***** válasza:
37%

Mert giccses, minimális művészi teljesítménnyel. Zeneileg kb. a '90-es évek silány popzenéje, csak ugye azóta kifinomultabb lett a stúdiómunka, amire rátesz egy lapáttal a típikus koreai színes videóklippek.

De attól még sz*r.

"De akkor miért kell ÍRÁSBAN kritizálni?"

. Szóban jobb?

2023. ápr. 20. 15:54
 10/35 A kérdező kommentje:
Én azt nem értem pl. kedves 10es, hogy Te is miért kritizálod? Nem értenek titeket akik ezt csinálják. Miért nem csinálod/csináljátok azt amit a 7es?
2023. ápr. 20. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!