Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy mostantól a transznemű férfiak már nők ellen versenyezhetnek?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi sportoló nőnek adja ki magát, onnantól kezdve a női kategóriába kerül be a következő Olimpiára.

Az elmúlt évben 2 transznemű férfi világrekordot döntöttek úszásban és súlyemelésben a női kategóriában.

Szerintetek ez igazságos?

2023. ápr. 19. 18:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem ördögtől való az, hogy a sport is egy üzletág. Kiképezni az élsportolókat nem olcsó. Cserébe a közönség elvárja az izgalmas versenyt.
2023. ápr. 20. 16:39
 22/25 anonim ***** válasza:
19%
21 ennyi erővel töröljenek el minden szabályt, korlátozást. Ha az izgalom kedvéért egy box meccsen nem rakják össze a 60kilós pasit a 120kilóssal miért kéne összerakni a pasikat akiknek nőnek mondják magukat?
2023. ápr. 20. 19:05
 23/25 anonim ***** válasza:
64%

éppen arról beszéltem korábban hogy a kategóriák fontosak és támogatnék egy "transzlimpiát"...

de most már nem tudom hogy miről is beszélünk, illetve hogy egy emberrel beszélgettem az utolsó pár kommemtben vagy többel.

2023. ápr. 20. 19:32
 24/25 anonim ***** válasza:
17%

Alapvetően támogatom az LMBTQ mozgalmat, de ezt még én is baromságnak látom. Ha valaki biológiailag férfi izomzattal rendelkezik, akkor hiába szed hormonokat meg vágatja le a lompost, bizony komoly előnye marad.

Mindazonáltal nem érdeklenek sem a sportok sem az olimpia, úgyhogy különösebben nem háborít fel a dolog. Kicsit én is osztom azt a véleményt, hogy versenyezzen mindenki együtt, legyen egy legjobb, aztán csókolom. Legalább kevesebb lóvét kéne beleölni az egészbe. Aki nem a legjobb az meg menjen dolgozni vagy írjon motivációs könyvet.

2023. ápr. 20. 20:37
 25/25 anonim ***** válasza:
43%

Miért nincs külön kategória a feketéknek a futószámokban? Az is mindenkinek nyilvánvaló, hogy a feketék izomzata jobb teljesítményt ad le futáshoz - miért ne futhatnának a fehérek tőlük elkülönítve? A fehérek nem érdemelnek aranyérmet?

Miért nincs 250 kilós emberek magasugrása? Köztudott, hogy egy 250 kilós ember nem tud olyan magasra ugrani mint egy 70 kilós.. pedig neki is járna az arany, ha sokat gyakorol otthon, néha átugorva a kissámlit a konyhába menet a kövi csipszért…

Ennyit a kategóriákról.

2023. ápr. 20. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!