Lehetséges olyan hogy valaki későn jön rá hogy valószínűleg inkább transznemű, vagy ez már valamilyen mentális betegség jele?
Nem is tudom hova kellett volna ezt kiírnom, ami a legjobb kategória lenne
Már a 20as éveim végén járok és nagyjából egy éve vannak olyan gondolataim hogy mennyivel jobb lenne férfinek lenni
Ebből semmi nem látszik rajtam, nagyon nőies vagyok, nőies szakmában, kislányként is a hercegnos kategória voltam
Azzal kapcsolatban is össze vagyok zavarodva hogy kihez vonzodom, valószínűleg csak erőltetni akartam hogy a ferfiakhoz vonzódjak és most jottem rá hogy inkább a nőkhöz vonzodom
Ebből jött a gondolat hogy mennyivel könnyebb lenne férfiként nagyon szép, nőies nőkkel együtt lenni, sőt egy férfi sokkal kevesebb veszélynek van kitéve, plane ami a zaklatást illeti(engem ért mar fogdosas, támadás…)
Most úgy vagyok vele hogy vagyok arra hogy inkább férfi lennék
Volt már valaki így?
Azt hozzáteszem hogy mentális beteg vagyok, személyiségzavarom van és depressziós is vagyok
Az egésznek az alapja az, hogy tetszenek lányok és féltékeny vagyok a férfiakra, akikkel együtt vannak. Főleg egy konkrét lany…
Pszicholgusnak ezt nem merem elmondani, csak így anonim akarom róla beszélni
A transzszexuálisok nem azért transzok, mert rájönnek, könnyebb az életük a másik nem tagjaként, hanem mert úgy érzik, rossz testbe születtek..
Te is leírtad, hogy nem is maga a férfi lét a vonzó számodra, hanem az, hogy a társadalmunkban őket nem bélyegzik meg, ha nőkkel vannak együtt.
Szerintem ez inkább a szorongások megoldásának a keresése, mintsem az, hogy tényleg transznemű lennél. Jelenleg szorongsz olyan dolgoktól, amik nőkkel sokkal gyakrabban esnek meg, ezért a tudatod azt látja megoldásnak, hogy ezek férfiként nem érnének, ezért "kellene" férfinak lenned. A másik tippem az, hogy nem akarod beismerni, hogy nem vagy heteroszexuális, és férfiként hetero maradnál úgymond, ha vonzódsz a nőkhöz.
Mindenesetre én beszélnék erről a pszichológussal. Ő átlátja a jelenlegi mentális problémáidat, ami nyilván befolyásoló tényező ebben a gondolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!