Ha introvertált vagyok, érdemesebb nagyképűnek, bunkónak lennem? Vagyis ha nem lehetek alfahím, legyek inkább szigma? Akkor kevésbé fognak lúzernak tartami?
Az incel az, aki utálja a nőket.
Én nem vagyok incel. Sőt, én a femdomot szeretem
Azért hihetetlen, hogy az incelek mi energiát tudnak tenni ebbe a kiforgatott világképbe. Ha ennek az energiának töredékét magukra fordítanák, lenne csajuk, tudnának dugni és nem agonizálnának ilyen baromságokon.
Kérdező, az a baj, hogy ha te lúzer vagy, akkor direktben nem lesz belőled nagyképű s/ggfej, mert nem fog működni, csak még nagyobb lúzer leszel, aki bénán próbálkozol menőzni
Egyetemre járok, közgazdásznak tanulok, minden bizonnyal az átlag feletti életszínvonalon fogok élni. Megvan minden okom arra, hogy nagyra tartsam magam.
A nők meg nem érdekelnek. Én nem értékelem az emberi kapcsolatokat. Csak saját magam, a pénz és a hatalom érdekel, semmi más.
Az alfák azok, akik bullyingolják a másikat. A szigma nem csesztet senkit ok nélkül, legfeljebb bunkó azzal, akik hozzá mernek szólni. Egy alfa mitől jobb ennél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!