Miért mondják ezt, hogy "bátor vagy", hogy nekiállok ennek vagy annak??
Ők nem csinálnák, vagy gunyolodnak h nem méred fel 'szerintük' a határaidat, mert pl nem vagy rá képes.
Nyilvan a helyzetől függ.
Szerintem ügyesen megválaszoltad magad is, mindegyik lehetőséggel egyetértek, szerintem ez mind lehetséges, amit felsoroltál:
"H.lyeség? Vagy ők nem csinálnák?"
Hülyeségnek tartják, vagy ha nem is tartják annak, ők nem vágnának bele. Tehát végül is kifejezhet valódi elismerést is, felnéznek rád, hogy te meg csinálod.
Lehet még gúny is, ebben az esetben a bátor értelmezése: hülye vagy vakmerő.
Ha nem érted, mi van a szavaik jelentése mögött, meg tudod őket kérdezni, hogy értették? Vagy nem mered, félsz a választól?
Ez egy ilyen “backhanded compliment”, mondhatni leszólnak, de közben úgy csinálnak, mintha kedvesek lennének, így még visszaszólni se nagyon tudsz.
Az ilyen lehúzós emberekkel nem kell foglalkozni. 99%, hogy saját maguk sikertelenek, kishitűek, lusták, ezért mindenki mást is szabotálni akarnak a környezetükben abban, hogy elérjenek valamit.
Az irigyseg is szolhat belőlük, ezt az utolso kondatbol gonsolom. Lehet nekik nem tellene rá...
Én Sok szerencset kívánok.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!