Miért utál és bánt mindenki?
"Nem szabad, mert sokan ezt használják ki"
Sosem értettem, hogy a kedvességet hogyan lehet kihasználni. Azzal, hogy kedves vagyok, nem lehet visszaélni. Visszaélni azzal lehet, ha alárendelődöm, nem mondok nemet. A kedvesség más dolog.
20 Hosszú, nem a Gyík elé való. Nincs mindenki ellenem,félre értettél csak az akire hatással volt a manipulációja. Nagyon sokan vannak mellettem.
Mobbingról hallottál már ugye? Ha valaki ezt tanulja, és ki is van rá képezve és olyan körökben is mozog ahol a Törvény ereje mögé tud bújni .. Akkor ugye nem is kell többet írnom. Szerintem ennyi bőségesen elég. Főleg a gyakorin..
"Nincs mindenki ellenem,félre értettél "
Minden bizonnyal. Azt hittem, te vagy a 4-es, aki szerint az egész világ rosst. Meg ugye eleve a téma is ez volt. A semmiből, kontextus nélkül érkező mabipulátoros ráfűzés, egy anonim fórumon jól bekutyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!