Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért utál és bánt mindenki?

Lánc kérdése:

Miért utál és bánt mindenki?

Figyelt kérdés
Mindenkihez kedves vagyok nem vagyok csúnya sem, mégis csúnyán beszélnek velem és utálnak. Már nem merek senkihez szólni. Miért van másoknak sok barátja? Hiába vagyok nyitott csak gonosz negatív emberek vesznek körül.

2023. ápr. 18. 11:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
29%

"Nem szabad, mert sokan ezt használják ki"

Sosem értettem, hogy a kedvességet hogyan lehet kihasználni. Azzal, hogy kedves vagyok, nem lehet visszaélni. Visszaélni azzal lehet, ha alárendelődöm, nem mondok nemet. A kedvesség más dolog.

2023. ápr. 18. 22:09
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

20 Hosszú, nem a Gyík elé való. Nincs mindenki ellenem,félre értettél csak az akire hatással volt a manipulációja. Nagyon sokan vannak mellettem.

Mobbingról hallottál már ugye? Ha valaki ezt tanulja, és ki is van rá képezve és olyan körökben is mozog ahol a Törvény ereje mögé tud bújni .. Akkor ugye nem is kell többet írnom. Szerintem ennyi bőségesen elég. Főleg a gyakorin..

2023. ápr. 18. 22:18
 23/25 anonim ***** válasza:
18%
22+ Már nem hallgatok. Már Mattot kapott. Pont ma.
2023. ápr. 18. 22:19
 24/25 anonim ***** válasza:
18%
20 Ezt a kérdést is az illető írta ki.
2023. ápr. 18. 22:20
 25/25 anonim ***** válasza:
56%

"Nincs mindenki ellenem,félre értettél "

Minden bizonnyal. Azt hittem, te vagy a 4-es, aki szerint az egész világ rosst. Meg ugye eleve a téma is ez volt. A semmiből, kontextus nélkül érkező mabipulátoros ráfűzés, egy anonim fórumon jól bekutyul.

2023. ápr. 18. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!