Mindenkihez kedves vagyok nem vagyok csúnya sem, mégis csúnyán beszélnek velem és utálnak. Már nem merek senkihez szólni. Miért van másoknak sok barátja? Hiába vagyok nyitott csak gonosz negatív emberek vesznek körül.
Jaj menjél már a búsba, ez annyira tipikus, az egész világ szar, mindenki rohadék, csak te vagy benne a jó és az ártatlan, persze...
2023. ápr. 18. 14:52
12/25 anonim válasza:
9 Kivéve ha egy manipulátor a háttérben íráényitja a szálakat.Tudatosan.
2023. ápr. 18. 15:47
13/25 anonim válasza:
Igen, egy manipulátor csak azzal van elfoglalva, hogy kivétel nélkül az összes ismerősöd utáljon. Hihető.
2023. ápr. 18. 17:49
14/25 anonim válasza:
13 Mit tanítanak a rendőrsuliban, hogy kell egy áldozatot teljesen elszigetelni, hogy ne tudjon segítséget kapni?
Legközelebb kétszer gondold át:) Az nem az én problémám ha nem tudsz gondolkodni.
2023. ápr. 18. 17:54
15/25 anonim válasza:
Ha bántalmazó párkapcsolatban vagy, az szomorú, de az nem a "brühühü, mindenki utál, de ebben én nem vagyok hibás"-kategória. Az bűncselekmény, és annak megfelelően is kell kezelni. És akkor sem a világ a hibás benne, hanem a bántalmazó.
2023. ápr. 18. 18:13
16/25 anonim válasza:
"Kivéve ha egy manipulátor a háttérben íráényitja a szálakat.Tudatosan."
És miért éppen téged pécézett ki az a manipulátor, mit akar tőled?
2023. ápr. 18. 19:13
17/25 anonim válasza:
Általában mindig itt van a gond, hogy "Mindenkihez kedves vagyok".
Nem szabad, mert sokan ezt használják ki, vagy úgy legyél kedves, hogy egy határt szabj meg.
2023. ápr. 18. 20:41
18/25 anonim válasza:
16 Mindenemet megakarta szerezni magának. Cégemet, otthonomat, és a házastársamat.
2023. ápr. 18. 20:50
19/25 anonim válasza:
16 Egyiket sem sikerült neki.
2023. ápr. 18. 20:52
20/25 anonim válasza:
"Mindenemet megakarta szerezni magának. Cégemet, otthonomat, és a házastársamat."
Én ezt értem, csak azt nem, hogy hogyan lett ettől az egész világ ellened?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!