Szerintetek is kínos ez az eset ?
Figyelt kérdés
Kb 5 perce voltam az üzletben falusi vagyok én voltam bent és az eladó nő és a nő kétszer is szellentet előttem és úgy tettünk mintha semmi sem történt volna beszélgettünk tovább aztán haza jöttem.2023. ápr. 17. 18:46
2/10 anonim válasza:
Nem kínos így tudod, hogy legközelebb amikor beszélgettek te is szellenthetsz és akkor szellentés testvérek lesztek.
Istenem ezek a kérdések.😂😂
3/10 anonim válasza:
Hát pofátlan, neked nem kínos, neki igen.
4/10 anonim válasza:
Előttem egy srác ment az utcán, megállt, bepucsított és akkor küldte meg. Pont mikor mögé értem-.- Egy néni a patikában tolt egy nagyot persze előttem a sorban, egy bácsi meg biciklivel, az is előttem persze. Lehet több szilvalekvárt kéne ennem csilis babbal,már elgondolkodtam rajta komolyan ha ez ekkora divat :D
5/10 anonim válasza:
Valakinek igen és valakinek nem.
Nekem igen
6/10 anonim válasza:
Na de már hazamentél nem a fingást hallgatod vagy szagolod miért lenne már most kínos?
Akkor kellemetlen lehetett a fingónak és a hallgatónak is de most már nem mindegy hogy kiengedte a palackból a szellemet?:)
7/10 Senior Séf válasza:
A szellentés az életkor előrehaladtával egyre kevésbé kínos. Ahogy telnek az évek, úgy békél meg egyre jobban az ember a testével. Még altesti, egykor kínosnak aposztrofált életfolyamatokkal is.
8/10 anonim válasza:
A mi társadalmunkban ez már alap dolog lesz lassan. Spongyát rá.
9/10 A kérdező kommentje:
De csak érdekelt más mit gondol erre való az oldal
2023. ápr. 17. 19:15
10/10 anonim válasza:
Tévedésben vagy, ez az oldal eredetileg arra való volt, hogy olyan kérdéseket tegyél fel, amiket sehol máshol nem mertél, marhára nem arra, hogy kikérd mások véleményét (akiket amúgy nem is ismersz, mivel anonim az oldal) arról, hogy nyilvános helyen fingtál egyet. Attól, hogy a magadfajták már nem eredeti rendeltetésszerűen használják a Gy.k.-t, hanem a fent említetthez hasonló primkó hülyeségekre, az nem jelenti azt, hogy "erre való".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!