Voltak kínos fingós, WC-zős eseteitek?
Velem a MÁV egyik szerelvényén történt, hogy nagyon kellett már nagyWC-zni, így kitotyogtam a WC-hez, kinyitottam az ajtót, erre az ajtótól a WC-ig egy hatalmas trottycsík volt, az egész budi össze volt robbantva.
Akkor nagyon rossz volt, mert nagyon fájt a hasam, már azon voltam, hogy írok panaszt a MÁV-nak, hogy takarítsák a WC-ket normálisan.
Egyik ismerősöm (lány) meg mesélte, hogy vele tornaórán történt olyan, hogy átugrotta a zsámolyt lábfelhúzással, erre fingott egy akkorát, hogy zengett a sportcsarnok. :D
Sajnos volt pár ilyen esetem.
Dolgozat közben lehajoltam a leejtett radírért és elfingottam magam. Még jóhogy egyedül voltam a tanáron kívül a teremben, mert ez pótló dolgozat volt.
Én is fingottam orvosnál, de nem végbelet vizsgált, hanem a hasamat nyomkodta.
Még ablakot is kellett nyitnia. Nagyon szégyeltem.
Kádban akkorát fingottam egyszer, hogy szüleim a lakás másik végében nevettek. Egyszer ünnepi ebéd közben is. Voltak nálunk rokonok. A wc annak a szobának a közelében volt, ahova bevittük az asztalt. Rámjött a fosás és kirohantam klotyóra. Csoda, hogy wc túlélte a detonációt. Mondom se kell, hogy rajtam mosolygott mindenki, amikor visszamentem ebédelni.
Egyszer mikor nagyon kellett fingani,ráültem a párom arcára és odapukiztam!Nekem jól esett,neki már kevésbé!
A másik történet az volt,hogy egyszer az osztálytársam megcsikizett én meg fingottam egyet!Szerencsére nem hallatszott,de szaga az volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!