Lehet e valaki férfias, ha festi a körmét?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 22:41
11/44 anonim válasza:
Kizartnak tartom.
Na most itt ennyi pasas van, aki festi a körmét, vagy a kérdező van fent 20 profillal és jon pontozni.
Mondjuk az első variáció meglepne! 🤓🤓🤓
12/44 anonim válasza:
És miért fested a körmödet csillagom? Remélem menstruálsz is. Na az se férfias.
13/44 anonim válasza:
abszolút.
ismerek én olyan srácot, aki nagyon is fiús, falja a lányokat, és festi a körmét általában sötétbordóra vagy feketére. de amúgy jól is áll neki, passzol a stílusához. na persze meg is vesznek érte a csajok ...
ez csak annyi hogy van egy stílusa és ad magára. nem ettől lesz homár.
14/44 anonim válasza:
Hát elég hlye divat van! :D
Mondjuk sztem az se normális, aki festett körmű fiúval kezd..
15/44 anonim válasza:
Én nem egyet tudok, aki feketére szokta festeni.
Egyik se homár, hanem rockerek.
Ja, meg az öcsémnek egy időben valami körömfertőzés miatt átlátszó lakkal kellett kennie 😄
16/44 anonim válasza:
Csak akinek a zenei stílusához passzol, nem egy előadó van aki férfias férfias zenével és feketére van festve a körme, az még menő is. De ha ilyen női színek, vagy csillámok meg ilyenek, az úgy nem annyira az.
17/44 anonim válasza:
Ki mondja meg mi az, hogy "férfias"? És téged miért érdekel, hogy mi "férfias"? Élj és cselekedj úgy ahogy akarsz, az ostoba, ítélkező embereket meg hagyd figyelmen kívül. Ilyenek mindig voltak, és lesznek is.
18/44 anonim válasza:
17. Te is fiam Brutusz??! 😲😂😂😂
19/44 anonim válasza:
Simán. Ha a viselkedésed és a kisugárzásod férfias, magabiztos, ezt nem fogja egy festett köröm elvenni.
20/44 anonim válasza:
A válasz egyszerű. Ha nem rocksztar vagy, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!