Lányok ti is telefonnal jártok Wc re vagy ez ilyen férfias szokás?
Figyelt kérdés
2023. jan. 2. 19:03
2/13 anonim válasza:
Ugyan szőke vagyok, de nincs szükségem telefonos navigációra ahhoz, hogy önállóan eljussak a toalettre.
3/13 anonim válasza:
Férfi vagyok, de én csak egymagam járok wc-re, a húgom viszont telefonnal. Azt mondja, hogy csak így tudja elvégezni a dolgát. Szerintem hülyeség, akinek tényleg sz#rni kell, az bárhogy kinyomja!
4/13 anonim válasza:
Mi nem telefonnal járunk wc re, ez ilyen férfias szokád.
5/13 anonim válasza:
férfias???
Szerintem inkább GYEREKES
32/ffi, aki nem visz magával telefont a WC-re/fürdőszobába
6/13 anonim válasza:
2.
Ja telefonos navigációra tényleg nincs szükség, mert mindig párosával jártok wc-re.
8/13 anonim válasza:
A sz@rós meme-ket hogy küldjem a haveroknak, bagollyal?
9/13 anonim válasza:
Miért, ti nem ismeritek a törlő appot?
10/13 anonim válasza:
Én általában nem, de van, amikor igen (inkább akkor, ha épp egy cikk elolvasásának vagy egy Youtube videó megnézésének kellős közepén vagyok). Fürdéshez / hajmosáshoz viszont szoktam vinni, hogy addig menjen a Youtube :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!