IPhone 8-on arany szín férfias?
Figyelt kérdés
Ezust be vagy aranyba szeretnek venni és sokan mondjak hogy b*zis az arany. Elozo 6osom is arany volt és mivel most ugye uveg a 8as igy fénylek a szine vagy nem tudom.
Vélemények, tényleg b*zis az aranyszinu iphone8?
2018. jan. 2. 23:08
2/8 anonim válasza:
S mégis ki fogja azt mondani, hogy "b*zis"?
Amúgy egyáltalán nem az, sőt nekem is olyan van(férfi vagyok).
Emellett de komolyan.. ha ennyire érdekel, hogy ki mit mond, akkor nem átlátszó tokot raksz rá, hanem mintást.
Megvan oldva. :)
4/8 A kérdező kommentje:
ok meggyoztel 2. köszi:)
2018. jan. 2. 23:45
5/8 anonim válasza:
Csakis arany. Az arany telefon tekintélyt, férfiasságot sugall, komoly anyagi hátteret éreztet (ééérted, arany!) szóval csak nyernél vele. Kiváltképp, hogy egyébként magad nem vagy képes eldönteni.
6/8 anonim válasza:
Ne hogy már ettől legyen valaki férfias és tekintélyes.
Amúgy teljesen mindegy hogy milyen szinű, mert egy tokot úgy is kell rá tenni és már nem ugyan az lesz.
7/8 anonim válasza:
veszel egyet nekem is? rosegold-ban ha lehet, köszi😉ui.:ez nem vicc
8/8 A kérdező kommentje:
hogyne, kettőt:D
2018. jan. 4. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!