Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Belefutottál már ilyen embertí...

Belefutottál már ilyen embertípusba?

Figyelt kérdés

Van az a típus, aki lukas cipőben jár, de otthon bélszínt eszik és egész télen primőr gyümölcsöket, rejtegeti a világ elől a tehetősségét.

Vagy minden szembejövő lehetőséget kihasznál, pedig szépnek és vagyonosnak született, mégis úgy tesz mintha rászorulna mások támogatására.

2023. ápr. 15. 10:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%
Nem, ilyen nincs.
2023. ápr. 15. 11:11
 2/14 anonim ***** válasza:
61%
Nem találkoztam még ilyennel.
2023. ápr. 15. 11:13
 3/14 anonim ***** válasza:
62%
Igen.
2023. ápr. 15. 11:17
 4/14 Kólauborkával ***** válasza:
93%

Az általad leírt emberből 3-at ismerek. Úgy néznek ki, hogy lehet aprót akarnál adni neki, közben olyan cég főnöke, amit nem kell félteni semmilyen téren.

Én csípem az ilyen embereket, akik nem kérkednek azzal amilyük van.

Had idézzem egy szeretett politikusunkat: “mindenki annyit ér amilye van”, na az ilyen emberektől hányni tudnék. Miattunk van amilye van és képes lenézni az embert….

2023. ápr. 15. 11:23
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Én is bírom ezt a típust. Sokkal jobb, mint aki lízingelt kocsival menőzik, vagy hitelekből játssza a gazdagot.

Vannak akik olyan nélkülözésből jöttek, hogy minden forintnak tudják az értékét, és aztán sosem érzik magukat elég gazdagnak ahhoz, hogy szabadon költekezzenek. Így hiába van sok pénzük minimalista életmódot folytatnak. A másik meg, van hogy lusták új ruhákat venni. Nem mindenki van oda a plázázásért vagy a rendelgetésért. És ezzel az életmóddal már ki is szűrték a sok élősködőt, akik csak a pénz miatt közelednének feléjük.

2023. ápr. 15. 11:28
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

van ilyen tipusú ember..mivel egyedül él, nem enged be senkit, nem is sejtik, hogy a lakásában mindenből a legjobb van. Azt meg senki nem látja, ha elszakd valamilye,azt nem stoppolja, hanem kidobja, vesz másikat méregdrágán...mert megteheti.

Hogy honnan a vagyona? Örökölt, és eladott egy nagy telket...soha nem tudja felélni.

2023. ápr. 15. 11:49
 7/14 anonim ***** válasza:
60%

Igen. Valamennyire én is ilyen vagyok. Utálok vásárolni, főleg ruhát. Nem érdekel a megjelenés.

Bár olyan hű de gazdag éppen nem vagyok (de a szüleim igen és engem is csak pár év választ el ettől a karrierutamat tekintve. Tehát gyerekkoromban is volt pénz, felnőttként is lesz pénzem. Most egyetemistaként pedig igyekszem magamat eltartani. De ez nem változtat semmin. Gyerekként sem akartam új cipőt és később sem fogok ilyesmire nagy hangsúlyt fektetni.)

2023. ápr. 15. 11:54
 8/14 anonim ***** válasza:
72%

Egyetértek a fent leírtakkal én is, sok gazdag pontosan azért is gazdag mert ésszerű döntéseket hoz a pénzköltés kapcsán. Minimalizmus és egyszerűség, esetleg más, fontosabb dolgok érdeklik mint a külsőségek.

Illetve van itt még egy dolog amit eddig nem láttam leírva, azért is írom meg ezt a kommentet. Tehát még arra is tudok gondolni, hogy sokszor esetleg ez önvédelem is náluk. Elég csak belegondolni hogy mennyi élősdi, parazita, lehúzós és sunyi ember él ebben az országban! Ha megtudják hogy valakinek van pénze, sokan egyből megpróbálnak odadörgölőzni, és mindenféle pofátlan módon lehúzni az embert. A sokadik ilyen primitív bepróbálkozás rendkívül fárasztó és kínos lesz már, főleg hogy a gazdag ember általában okosabb is szokott lenni ezektől a bepróbálkozóktól, és átlát rajtuk. Szóval ha nem kérkedik látványosan a vagyonával, akkor az ilyen alantasabb embereket is távol tudja tartani, akik egyébként tömegesen akaszkodnának rá és pofátlanul megpróbálnának élősködni is rajta minden esetben, ha hagyná.

2023. ápr. 15. 12:08
 9/14 anonim ***** válasza:
7%
Úgy hívják némelyüket: repedtsarkú.
2023. ápr. 15. 12:14
 10/14 anonim ***** válasza:
7%

Not all that people, but he is jó is.

Jú is az ilyen. Közben játssza a hattyú halálát, és gazdagként a szegényeken élősködik.

Várjuk Ludas Matyit. Döbröginek jú is a hátsója.

2023. ápr. 15. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!