Ezen az oldalon gyakran belefutottam már magányosabb, különcebb tizenévesek kérdéseibe. A való életben miért nem találkoztam még soha ilyenekkel?
A való életben én még csak átlagos, társasági életet élő fiatalokat láttam, akik élik az életüket, van bőven társaságuk, haverok, barátok, ha társaságban vannak bőven van miről beszélniük. Életvidámak és zajlik az életük normálisan ahogy kell.
A való életben valamiért még nem láttam soha egy olyan fiatalt se, aki különc lenne, barátai nincsenek, unalmas az élete és ki van rekesztve, szóval amikről itt ezen az oldalon lehet olvasni az ilyen jellegű kérdésekben. Két iskolába jártam de ott se voltak egyáltalán ilyenek, meg máshol se, mindenki elvegyült a társak között és jól érezte magát.
Mi az oka annak hogy az életben nem látok magányosabb típusú fiatalokat? Pedig szerintem azokkal könnyebben összebarátkozhatnék, mint az átlagos életűekkel.
-Mert itt ülnek és írnak.
-Mert nem szeretnek otthonról elmenni. (pl nincs kivel)
-Nem a te környezetedben vannak
-Álarc. Titkolják hogy ők olyanok. Nem szeretnek beszélni róla.
-Plusz a kisebb kapcsolati háló miatt sokkal kevesebb az esélye hogy egy kevésbé ismert embert ismerj meg, mint egy ismertet.
Válogass tetszőleges kombinációkat :)
Láttál, csak nem tűnt fel. Nem hordanak a nyakukban egy táblát, hogy "Hé, magányos fiatal vagyok!". Egy utcán sétáló emberről pedig, hogy állapítod meg, hogy magányos e?
Az természetes, hogy plázákban és hasonló helyeken nem őket látod a barátaikkal, mert értelemszerűen nem ott vannak.
Eleve ez az oldal valamennyire gyűjtőhelye az ilyen embereknek. Nyilván akinek megfelelő szociális élete van, ilyen témában nem szorul mások segítségére, ezért nem jelenik meg itt kérdése. Nem láttam még olyat, hogy "Tökéletes életem van. Mit tegyek?" című kérdést valaki kiírt volna. :)
A másik, hogy kifelé elég könnyű elrejteni ezeket a dolgokat, még a legközelebbi ismerős is könnyen félrevezethető, ha olyan van, nemhogy egy kívülálló. Senki nem teregeti ki az ilyen dolgokat személyesen. Valószínű ezért nem veszed annyira észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!