Nem tudok dolgozni már egy éve, kezeltetem magamat, de semmi nem segít, mit tehetnék?
Nagyon durva gyerekkorom volt, ami azt hittem, nem visel meg, de egy éve összeomlottam. Elkezdtem remegni egész nap, hányni, fogyni, torzultak az épületek az utcán. Ekkor döntöttem el, hogy kell segítség, elmentem pszichiáterhez és pszichoterapeutához. Jelenleg is van a kezelés, és rengeteget javulok, a pszichoterapeutám mondta, hogy a traumák, amik értek, sokkal durvább hatást is okozhattak volna nálam (anorexia, bulimia, stb). Nálam középsúlyos depressziót és generalizált szorongást diagnosztizáltak.
A lényeg, hogy sajnos azonban a pénzem rohamosan fogy, és ott tartok, hogy muszáj lenne dolgozni mennem, de amint állásra kerül a sor, megint jön a roham, torzul minden, úgy érzem nem vagyok jelen, lebénul a testem, remegek, aludni sem tudok.
Konkrétan ez így egy élhetetlen állapot. A pszichoterapeuta mindig mondja, hogy ez nem csettintésre működik, és tudom, viszont muszáj lesz valamit tennem, hogy pénzt keressek.
Volt valaki hasonló helyzetben, mint én? Hogy lehet ebből kilábalni?
Direkt nem a mentális betegségek topikba írtam, mert engem itt inkább hasonló élettörténetek érdekelnek, vagy aki ilyen mélypontból ki tudott lábalni.
Egy csődtömegnek érzem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!