Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek hogy ne remegjen a...

Mit tegyek hogy ne remegjen a hangom?

Figyelt kérdés

Sok ilyen kérdést olvastam már de mind az idegességhez kötik. Az esetemben nem gondolom annak, inkább ilyen a hangszínem és a beszédkészségem. Kb úgy képzeljétek el mint egy mutáló remegő hangú matekszakos diákot egy parodizáló vígjátékban.

Magamat nem ilyennek hallom és fel se tűnik, csak hangfelvételekből tudom, hogy ilyen. Sokáig beszédhibás voltam amit mára már leküzdöttem, de már szeretném ezt is leküzdeni így 26 éves férfiként mert sokszor ez a hang miatt nem vesznek engem komolyan.

2023. ápr. 12. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Logopédia, beszédtréning, hangképzés... felnőttként is, simán. Keress rá, hol van a környékeden, vágj bele nyugodtan.
2023. ápr. 12. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy a sajáthangja szinte mindenkit idegesít, aki nem szokta meg valahogy. Ezért lehet, hogy sokkal rosszabbnak itéled meg a hangodat mint ahogy mások hallják. Megkéne kérdezned másokat, hogy zavaróan idegesítő a hangod, vagy csak átlagos ? Ez az a ritka helyzet, amikor egyértelműen mások véleményét kell figyelembe venni.
2023. ápr. 13. 02:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Jarj el 1-1 barattal es beszelgess sokat. Idovel belejossz.

Szerintem csak zavarban vagy.

2023. ápr. 13. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!