Ciki ha csak néhány ezer forintot tudnék utalni egy menhelynek?
Figyelt kérdés
Nagyszüleim városában lett egy új állatmenhely. A helyi újságban láttam a cikket róla. Mivel nincs kocsim, adományt nem tudok vinni, de gondoltam utalok néhány ezer forintot.
Én sem tudok sokat, csak nem tudom mennyit a szokás.
2023. ápr. 12. 19:28
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, nemes gondolat ez is. Az állatmenhelyek még a régi takarókat és törölközőket is szívesen fogadják. Minden adománynak örülnek.
2/11 anonim válasza:
Minden forint jól jön, nem ciki, akár be is állíthatsz havi rendszeres utalást, ha tudsz havonta egy fix összeget nélkülözni erre a célra, nekem is vannak ilyenek beállítva.
3/11 anonim válasza:
500 ft is sokat számít nekik hidd el, nagyon rendes tőled ez is. :)
4/11 anonim válasza:
Tényleg ez számít, hogy ciki-e? Ha ciki, akkor nem is segítesz?
5/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, tényleg minden pénz jól jön nekik.
6/11 A kérdező kommentje:
Ó de jó!! :)
Igen volt az újságban egy lista,hogy mit fogadnának szívesen. Táp, játék,pléd, póráz.
Vagy csak egy sétáltatás.
Illetve a bankszámlaszám.
Írták,hogy adó 1%-ot még nem tudnak fogadni. Azt szintén egy másik állatmenhelynek szoktam adni.
Akkor ide pedig utalok a héten valamennyit.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!
2023. ápr. 12. 19:43
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt ha minden ember így gondolkodna, pl mindenki utalna vagy 2-3 ezret, azzal rengeteget lehetne segíteni az állatokon.
9/11 anonim válasza:
Ebben mi lenne a ciki?
Én mondjuk nem bízom az ilyen segélyszervezetekben,nem biztos,hogy valóban az állatokra fordítják.
10/11 anonim válasza:
Utalj amennyit tudsz. Örülni fognak neki. Ne aggódj emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!