Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az gáz, ha 28 évesen az a...

Az gáz, ha 28 évesen az a legnagyobb szórakozásom, hogy ChatGPT-el beszélgetek órákon keresztül?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 9. 16:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%

Én a heti menüt terveztetem meg vele.

Leírom, miket szeretek, miket nem eszek meg semmiképp, és hány kalóriát szeretnék milyen makrókkal. Baromi finom recepteket ajánl, és ha kérem, bevásárlólistát is ír nekem.

2023. ápr. 19. 22:55
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
#21: le is szoktad ellenőrizni, hogy igaz amit írt? Simán kipótolja fiktív adatokkal a generált szöveget, ugyanígy a számokat is.
2023. ápr. 20. 07:28
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
22, elég régóta tartok diétát, szóval fejből tudom a legtöbb élelmiszer kalória- és szénhidráttartalmát, és eddig teljesen valóságos számokat adott nekem. Viszont sokkal kreatívabb, mint én, pl. nekem soha eszembe nem jutott volna sütőben sült karfiolszeleteket használni kenyér helyett, pedig nem egy rossz ötlet.
2023. ápr. 20. 10:33
 24/25 anonim ***** válasza:
80%

Sokkal gázabb, hogy sok rosszindulatú ember azzal tölti az idejét, hogy másokat, akikkel mondjuk nem értenek egyet, szid, anyázik, bánt az interneten névtelen profilokról. Rengetegen csinálják ezt, sőt van aki arccal, névvel is vállalja, hogy milyen bunkó, 0 empátiával jelentkező ember. Sokan ráadásul a profilképen unokával fotózkodnak, hát az már tényleg gáz, hogy ilyen értékrendet adnak át a következő generációnak.

Ehhez képest az, hogy te a ChatGpt-vel töltöd az időt, ártalmatlan hobbi. Inkább ilyen legyél, mint utálkozó átlagmagyar.

2023. máj. 28. 20:09
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha te így jól érzed magad, jól szórakozol, kielégítő számodra, akkor nem. Ha legszívesebben más valós személlyel beszélgetnél, de nincs kivel, és annak pótlásaképpen használod a chatGPT-t akkor igen.

Ez egyébként is egy baromira nagy újdonság, érdekes, szórakoztató, de egy idő után majd úgyis meg fogod unni.

2023. máj. 29. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!