Lehet egy meleg haljéktalan ?
Tudom hülye kérdés xd
De én csak azt látom hogy a melegek milyen divatosak és gazdagok , a legdrágább ruhákban,sminkekben járnak. Én meg nem láttam szegény meleget , ez miért van ?????
Keress rá Kaffka Merci (Tiborra)
Vagy Fannika csinibabára
Akinek semmi problémája az életben, az keres magának. Pl kitalálja, hogy ő inkább a fiúkat kedveli vagy valami egyéb divatos wokeságot.
Aki épp elveszíti mindenét és a puszta megélhetéséért küzd az nem ér rá ilyen harmadrangú hülyeségekre. Ezért nincs a hajléktalanok között bzi.
Te nagyon el vagy tévedve. Azok a díszpintyek, akikre gondolsz, persze, hogy sikeresek, mert jobb szocializációs képességekkel rendelkeznek, és kevésbé csúsznak ki a társadalomból. Azért mert pszichológiailag jobban fel vannak vértezve nőkre jellemző képességekkel is. Mellesleg nekik nem szexuális, hanem gender másságuk van.
A sima meleg férfi működésű férfiak közt kifejezetten sok a lecsúszott, lezüllött, társadalom margójára került ember. Higgyed el.
Az is köztudott, hogy felvállaltan melegnek lenni csakis felső, értelmiségi közegben, lehet, züllött alsó néprétegek körében ez egyszerűen kizárt. Nem tart ott a civilizációs fok. Ergo te nem fogsz látni egyszerű szegény melós emberek körében melegeket. Pedig pontosan ugyanolyan arányban vannak. Ha részese lennél annak a világnak, akkor tudnád, de nem tudod. És pont az efféle társadalmi környezetben kínlódó, szorongó melegek fognak leghamarabb tönkremenni emberileg, aztán kicsúszni a világból, és hajléktalanként elpusztulni valahol...
Bizony nagyon sok életből, társadalomból kicsúszott, korán haló, nyomorult embernek állt homoszexuális probléma a hátterében, persze mások erről mit se tudnak ugyebár.
Azt se feledjük, hogy nem először volt Magyarországnak olyan rendszere, ahol embereket vakulásig dolgoztattak, mindent levontak tőlük, és a gyerektelen az életben semmit nem kapott vissza a befizetettből, épp ha nem halt éhen valami víz nélküli kifűthetetlen sufniban, a feleséges-gyerekes emberhez meg ingyen vágták az összkomfortos lakásokat, széles mosoly kíséretében...
Ember, ne próbáld meg néhány celeb dísz6uziból következtetni a melegek életminőségét. Ők azok, akik egyáltalán megengedhetik maguknak, hogy felvállalják. Úgy bátrabb az ember, ha van még 50 millió a bankszámlán, és ha nem tetszik a munka vagy az ország, úgyis tovább áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!