Miért gondolják sokan(főleg pasik), hogy a tancos férfiak melegek?
Figyelt kérdés
Én táncolok pár éve (lány vagyok), de még egy olyan sráccal sem találkoztam aki meleg lett volna közülük. Kb kétévente találkozok eggyel talan aki kicsit ugy viselkedik mintha az lenne, de ők se azok valójában. Miért gondolja a legtöbb férfi hogy a táncosok melegek? Féltekenyek amiért a nők jobban szeretik őket? Meg amugyis a tánchoz a férfinak kell egy erős magabiztosság, ami inkább férfias tulajdonság úgyis. Ha mondjuk versenytancosokra gondol az ember akkor ott néha a pasikat kissé b_zis ruhába öltöztetik, de az nem az ő stílusuk hanem sportöltözet, olyan mint az úszóknak a fürdőgatya...akkor miért hiszik az emberek hohy melegek?2023. febr. 26. 17:00
1/7 anonim válasza:
Mert a diszkóban is csak a pultot támasztja a férfiak nagy része!
2/7 anonim válasza:
"kell egy erős magabiztosság, ami inkább férfias tulajdonság úgyis." --> szóval szerinted egy nő nem lehet erősen magabiztos vagy mi?
3/7 A kérdező kommentje:
#nem feminista forradalmat akarok szitani
2023. febr. 26. 17:37
4/7 anonim válasza:
A rikító ruhákba öltözés meg magamutogatás inkább meleges dolog.
6/7 anonim válasza:
Lehet irigység is,meg hát nem az a megszokott,hogy egy férfi versenyszerűen táncol,és emiatt könnyebb rásütni valami jelzőt,mint elfogadni,hogy nem mindenki egyforma.
7/7 anonim válasza:
Hát azért a legtöbbjük tényleg az, nem azért a 2 fillérért, de a táncos és műkoris férfiak többsége nem hetero, hiába sztereotípia, akkoris igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!