Mit jelent ha valaki mindig a mondat végére sok pontot tesz?
21# Értem. Sztem csak nem tud írni. Nem hiszem, hogy mélyebb tartalom lenne mögötte.
Személy szerint, nekem van egy beosztottam, aki állandóan zaklatott messengeren (munkaidőn túl, hajnalban, este későn, stb.). Minden sz.rságot rám írt, mert több év után sem volt képes önálló döntést hozni a munkáját illetőleg. Általában mindennek óriási feneket kerített és úgy fogalmazta meg a leveleit, üzeneteit, hogy a felelősséget még véletlenül se neki kelljen vállalni.
Én bevallom, a hetvenedik ilyen hajnali 5-kor jött üzenet után már minden mondat után odagondoltam, hogy b.meg, vagy hasonló kifejezéseket a "..." helyére. De végül én simán csak letiltottam mindenhonnan a céges levelezést kivéve (azt meg nem vagyok köteles nézni munkaidőn kívül)
Lehet te is idegesítő vagy, nem? 🤔
Nekem tényleg mindegy, csak leírtam, hogy az én esetemben mi történt.
Azt értelemszerűen én sem tudhatom,hogy te mikor vagy neki sok. Gondolom akkor, ha olyan dolgokkal zaklatod, amit neked kellene megoldani és nem neki.
Legtöbbször engem full jelentéktelen dolgokról tájékoztatnak. Olyasmiről ami (sajnos) csak nekik új, nekem nem, mert velük ellentétben en olvasom a céges levelezést.
Persze es koszonom,hogy leírtad!
Aztan meg kitudja mit gondol,lehet nem erdekli ha keresem vagy ha írok :)akkor meg így jartunk! :)
Idegesítő ez az állandó "szép hétvégézés" és őt is idegesíti mert már rohadt unalmas és lehet piócának is tart téged. Gondold el hogy rajtad kívül mennyi ember írja neki ugyanezt.
Elég ha lát téged egész hétköznap.
Gondolom szeretnél a kedvence lenni azért fontoskodsz neki... :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!