Mit jelent ha valaki mindig a mondat végére sok pontot tesz?
Figyelt kérdés
Pl. Szep hetveget kívánok.... Vagy , koszonom az infót....2023. ápr. 7. 21:29
11/28 anonim válasza:
Ezt én azoknál szoktam látni, akik vagy félanalfabéták és fogalmuk sincs az írásjelek megfelelő használatáról (durvább formája, amikor vesszőt is legalább négyet tesz egymás után), vagy aki úgy érzi, ettől "finomabbnak" hat, amit leírt, nem olyan erős állítás ezáltal.
Mindkettő szörnyű szerintem, az írásjelek adott hangsúlyt jelölnek, a ... konkrétan egy le nem zárt mondatot. Aki mindent így ír, azt nekem pl szenvedés olvasni, mert az összes mondata vége lebeg.
12/28 A kérdező kommentje:
Ez az olyan mintha nem zárná le soha a mondatát!
2023. ápr. 7. 22:12
13/28 anonim válasza:
Azt jelenti hogy haragszik rád valamiért
14/28 A kérdező kommentje:
Dehogy haragszik,nem bantom en meg őt! O a főnököm ,es mindketten nők vagyunk!
2023. ápr. 8. 00:41
15/28 anonim válasza:
Fontoskodást jelent. Fennhangon közöl valamit, esetleg folytatni akarja a mondatot, vagy csak félig zárja le.
16/28 A kérdező kommentje:
Igen olyan erzesem van mintha mindig folytatni akarná a megkezdett mondatát ,de nem folytatja,hanem kipontozza! Akkor vagy folytassa hisz úgysem zavar,vagy akkor zárja le egy ponttal!
2023. ápr. 8. 10:47
17/28 anonim válasza:
Nagyképű és annyi. Ne foglalkozz vele.
18/28 A kérdező kommentje:
Hu hat azt meg főleg nem erdemlem meg,hogy nagykepu legyen!
2023. ápr. 8. 14:37
20/28 anonim válasza:
Amúgy, te milyen szituációban szoktál így kommunikálni a főnököddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!