Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem túl indiszkrét...

Csak szerintem túl indiszkrét és irritáló az, hogy egy srác odament egy másik könnyező fiatalabb sráchoz a metrón?

Figyelt kérdés

3-as metrón történt az eset, velem szemben, egy fiatalabb még max középiskolás srác könnyezett a metrón, és odament hozzá egy idősebb 20-as évei fele járó másik srác, és elkezdett hozzá beszélni.

Megkérdezte, hogy segíthet-e, de nem kapott választ, rá se nézett a gyerek.

Utána folytatta, hogy figyelj, ha valaki bullyingolt, akkor szólj nekem, én elintézem, ha dobott a barátnőd, gyere kerítünk másikat, kirúgtak, segítek munkahelyet keresni, elválltak a szüleid, vagy öngyilkos akarsz lenni, gyere beszéljük át mi zavar.

Itt leszálltam, mert elértem az úticélom, ne értsetek félre, szerintem tök jó dolog, ha valaki észreveszi, hogy másnak segítség kell, de ha a segíthetekre nem kap választ, onnantól szerintem inkább békén kéne hagynia a másik embert.

2023. ápr. 5. 20:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

10.

Mivel hozzá vagyunk szokva hogy az emberek rosszat akarnak ez egy értehő reakció lehet, de ha megmondod neki hogy jól vagy, akkor elmegy. (Már ha tényleg jót akar) Kár hogy odáig süllyedt a világ hogy egy olyan embertől akadnak ki aki segíteni akar (nem vádollak ez érthető reakció).

2023. ápr. 6. 07:17
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

Téged pontosan ez hol is érint, mi közöd van hozzá?

Amúgy miért is nem a srácnak szóltál ott és akkor, hogy hagyja békén a gyereket?

2023. ápr. 6. 12:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az idosebb srac is valami ilyesmiken mehetett at fiatalabb koraba, es csak segiteni probalt volna a kis sracon..

De ha tollem kerzezoskodne akarki is szerintem mar a fejet is le szedtem volna a helyerol.. nem vagyok beszelgetos/baratkozos tipus :,)

2024. febr. 2. 06:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!