Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem túl indiszkrét...

Csak szerintem túl indiszkrét és irritáló az, hogy egy srác odament egy másik könnyező fiatalabb sráchoz a metrón?

Figyelt kérdés

3-as metrón történt az eset, velem szemben, egy fiatalabb még max középiskolás srác könnyezett a metrón, és odament hozzá egy idősebb 20-as évei fele járó másik srác, és elkezdett hozzá beszélni.

Megkérdezte, hogy segíthet-e, de nem kapott választ, rá se nézett a gyerek.

Utána folytatta, hogy figyelj, ha valaki bullyingolt, akkor szólj nekem, én elintézem, ha dobott a barátnőd, gyere kerítünk másikat, kirúgtak, segítek munkahelyet keresni, elválltak a szüleid, vagy öngyilkos akarsz lenni, gyere beszéljük át mi zavar.

Itt leszálltam, mert elértem az úticélom, ne értsetek félre, szerintem tök jó dolog, ha valaki észreveszi, hogy másnak segítség kell, de ha a segíthetekre nem kap választ, onnantól szerintem inkább békén kéne hagynia a másik embert.

2023. ápr. 5. 20:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Ez nagyon aranyos, megkönnyeztem.
2023. ápr. 5. 20:34
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ez rendes volt a részéről, bár az tényleg sok az én szememben is, hogy elkezdezdte felsorolni a lehetséges okokat és megoldásokat
2023. ápr. 5. 20:35
 3/13 anonim ***** válasza:
92%

Basszus, respect a nagyobbik srácnak.

Bár minden ember így viselkedne és törődne másokkal.

2023. ápr. 5. 20:35
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Több ilyen ember kéne, nagyon rendes volt tőle. Akinek valóban komoly problémája van, az sokszor elsőre nem nyílik meg (pláne nem egy idegennek, pláne nem egy mondat után), így náluk szükséges is ez a finom bíztatás.
2023. ápr. 5. 20:38
 5/13 anonim ***** válasza:
61%

Hányszor teszed még ezt ki?

Oké, az is gáz, hogy én kvázi ezen az oldalon élek, de az is, hogy ezt a kérdést már tuti láttam párszor.

2023. ápr. 5. 20:52
 6/13 A kérdező kommentje:
??? Ez a harmadik kérdésem itt, és az első ebben a kategóriában.
2023. ápr. 5. 20:55
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
Ez lenne az alap, de ma már lenézik azt aki segíteni akar.
2023. ápr. 5. 20:59
 8/13 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez a beszéd egy idegentől ijesztő és tolakodó.

Ha ad egy zsepit vagy annyit kérdez, hogy segíthet-e az rendben van, de a többi, túl sok.

2023. ápr. 5. 21:02
 9/13 anonim ***** válasza:
76%
Egy barátnőm így mentett meg valakit az öngyilkosságtól.
2023. ápr. 5. 21:26
 10/13 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem is ijesztő. Kiakadnék, ha hozzám valaki így odajönne, amikor sírhatnékom van.
2023. ápr. 6. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!