Csak szerintem túl indiszkrét és irritáló az, hogy egy srác odament egy másik könnyező fiatalabb sráchoz a metrón?
3-as metrón történt az eset, velem szemben, egy fiatalabb még max középiskolás srác könnyezett a metrón, és odament hozzá egy idősebb 20-as évei fele járó másik srác, és elkezdett hozzá beszélni.
Megkérdezte, hogy segíthet-e, de nem kapott választ, rá se nézett a gyerek.
Utána folytatta, hogy figyelj, ha valaki bullyingolt, akkor szólj nekem, én elintézem, ha dobott a barátnőd, gyere kerítünk másikat, kirúgtak, segítek munkahelyet keresni, elválltak a szüleid, vagy öngyilkos akarsz lenni, gyere beszéljük át mi zavar.
Itt leszálltam, mert elértem az úticélom, ne értsetek félre, szerintem tök jó dolog, ha valaki észreveszi, hogy másnak segítség kell, de ha a segíthetekre nem kap választ, onnantól szerintem inkább békén kéne hagynia a másik embert.
Basszus, respect a nagyobbik srácnak.
Bár minden ember így viselkedne és törődne másokkal.
Hányszor teszed még ezt ki?
Oké, az is gáz, hogy én kvázi ezen az oldalon élek, de az is, hogy ezt a kérdést már tuti láttam párszor.
Szerintem ez a beszéd egy idegentől ijesztő és tolakodó.
Ha ad egy zsepit vagy annyit kérdez, hogy segíthet-e az rendben van, de a többi, túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!