Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Valami ujfajta internetes...

Valami ujfajta internetes csalas aldozata lettem?

Figyelt kérdés

Kismamás csoportba megismerkedtem egy anyukaval már hónapok ota irogattuk egymasnak napi szinten.

A gyerekemnek szerettem volna vasarolni egy ruhat amire elore kellett volna utalnom amit nemigazan szeretek idegennek. Mivel hozza kozel lakott a hirdeto igy megkertem az anyukat hogy nem venné e át nekem

Egyebkent 20 ezer ft ról van szó

Mondta hogy rendben at veszi,ne utaljak még neki pénzt mert ha valami kozbe jon akkor ne utaljunk oda vissza egymasnak.

Vegul atvette

Irtam neki hogy akkor irja le a szamlaszamat elutalom a penzt

Mondta hogy nem tudja mikor adja fel majd utaljam ha feladta.

Mondtam hogy oke.

Vegul 1 het mulva adta fel

Feladta en pedig azota mar atis vettem a ruhat

Minden a legnagyobb rendben van kivetel hogy en azota se tudtam fizetni

Mar lassan 2 hete nalam a ruha ,2 x irtam neki hogy kuldje el a szamlaszamat hogy utalhassak

A valasz mindig az volt hogy oke majd leirja

Most mit tegyek?

Ez valami ujfajta csalas?

Miert nem fizethetem ki?😐

2023. ápr. 4. 10:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%
Hogy lenne csalás, ha a ruha és a pénz is nálad? Majd megírja a számlaszámát, ha nagyon hiányzik neki a pénz. Neked ezzel nincs más dolgod.
2023. ápr. 4. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Milyen csalás??? Te itt milyen áldozat lennél? Ott a ruha, s még nem fizettél érte. Áruld már el, hogy ez milyen csalás, milyen áldozat vagy?
2023. ápr. 4. 14:04
 13/13 anonim ***** válasza:

A magyar posta minden csomagom kibontotta eddig es volt,amiket ellopott.

Ugyh csak add fel a penzt a cimere postan. Ugy nem tudjak ellopni szokasuk szerint!!!

2023. ápr. 4. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!