Hogyhogy ennyien bedőlnek az internetes zaklatásnak és áldozattá válnak?
17 éves lány vagyok. Elég jól nézek ki, mit nem mondjak :D 1070 ismerősöm van. Naponta "csak" 50 ismerősnek jelölésem van és 30 üzenetem.
Az üzenetek fele idős kiéhezett bácsi, másik fele perverz, aztán nagyon kis százalékben kamuprofil, amiken ilyen nagyon helyes kockahasú srác van és ismerkedni szeretne, szerinte nagyon nagyon szép vagyook stb stb. Na ő az aki pucér képet fog tőlem kérni és megzsarolni. Alap, hogy letiltom.
Az idős bácsik tök cukik. Bénák, borzalmas az írásuk: Szia. tecel. dugun. bedugnam. ujamat. apuncidba. naaa. ilyenek. háát bocsi, de vagy törlöm, vagy letiltom. A perverzeket alapból tiltom.
Az ismerősnek jelöléseket pedig végig nézem, hátha van akit ismerek stb.. A többit törlöm.
ENNYI az egész. és jéé nem vagyok megzsarolva.
Komolyan nem értem.. Miért kell szóbaállni olyan profilú emberekkel, akiknél az üzenet írása előtt 16 perccel készült a profil...
Te pont ugyanolyan perverz vagy, ha ezért tartasz fent egy oldalt, hogy élvezettel tudd olvasni , hogy mit csinálna veled a többi perverz.
Ráadásul a tiéd is lehet kamuprofil és akár az is kiderülhetne,
hogy nem 17 éves lány vagy, hanem 71 éves bácsi!
Kérdező!
Miért kellene pont neked elhinni, hogy 17 éves lány vagy?!
"bocsi nem küldök idegennek. Ennyi az egész"
Mire küld az ember képet, jó eséllyel már rég nem idegen az illető. Vagy legalábbis azt hiszi az áldozat.
Nyilván van olyan is hogy valaki tényleg naivan szinte azonnal belemegy ilyesmibe, de nem ez a jellemző. Hogy te az ilyen kirívó esetek alapján általánosítasz, az elég ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!