Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyhogy ennyien bedőlnek az...

Hogyhogy ennyien bedőlnek az internetes zaklatásnak és áldozattá válnak?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Elég jól nézek ki, mit nem mondjak :D 1070 ismerősöm van. Naponta "csak" 50 ismerősnek jelölésem van és 30 üzenetem.

Az üzenetek fele idős kiéhezett bácsi, másik fele perverz, aztán nagyon kis százalékben kamuprofil, amiken ilyen nagyon helyes kockahasú srác van és ismerkedni szeretne, szerinte nagyon nagyon szép vagyook stb stb. Na ő az aki pucér képet fog tőlem kérni és megzsarolni. Alap, hogy letiltom.

Az idős bácsik tök cukik. Bénák, borzalmas az írásuk: Szia. tecel. dugun. bedugnam. ujamat. apuncidba. naaa. ilyenek. háát bocsi, de vagy törlöm, vagy letiltom. A perverzeket alapból tiltom.

Az ismerősnek jelöléseket pedig végig nézem, hátha van akit ismerek stb.. A többit törlöm.

ENNYI az egész. és jéé nem vagyok megzsarolva.

Komolyan nem értem.. Miért kell szóbaállni olyan profilú emberekkel, akiknél az üzenet írása előtt 16 perccel készült a profil...

2020. júl. 29. 00:41
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
94%

Te nem mersz találkozni. Más meg igen. Ez biztos új dolog neked, hogy nem vagyunk egyformák.

Rengeteg veszélye van az online találkozásoknak és beszélgetéseknek. Bizony. Ettől függetlenül 2 legjobb haverom online játékban ismertem meg. De nem egyedül mentem és publikus helyen találkoztunk.

Ez nem ugyan az, mint amikor fehér furgonnal megjelen a pedofil a 2 napja magára hagyott gyerek lakóhelye előtt.

Erről vannak elég tanulságos videók. [link]

Paralcsolj!

2020. júl. 29. 01:23
 22/25 anonim ***** válasza:
90%
A baj szerintem az, hogy sok kamasszal nem is beszélnek otthon ezekről a dolgokról, hogy lehetnek ilyen emberek, akik rosszat akarnak. Szerintem már gyerekként is megkéne tanítani arra a gyereket, hogy pl. idegeneknek nem nyitunk ajtót, vagy hogy idegenektől nem fogadunk el semmit, stb.
2020. júl. 29. 07:45
 23/25 anonim ***** válasza:
51%
Lehet, hogy jól nézel ki, de hogy az agyrágó bogár éhezik nálad, az biztos.
2020. júl. 29. 08:12
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"1070 ismerősöm van"

Akik közül legalább ezret még csak nem is láttál soha élőben.

"Ismerősök"...ha-ha-ha...

Sajnos nagy a sötétség a mai tinik fejében !

2020. júl. 30. 09:08
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

"Elég jól nézek ki, mit nem mondjak"

Azta k*rva

2020. aug. 2. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!