Rasszista dolog, ha roma/cigány származású embertől soha nem szeretnék venni semmilyen elektronikai terméket és autót sem?
Figyelt kérdés
Illetve eladni sem szeretnék nekik.2023. ápr. 3. 21:43
11/21 Kroms válasza:
Ez egyszerűen csak tapasztalatra alapozott elővigyázatosság.
12/21 anonim válasza:
Elővigyázatosságnak hívnám én is
13/21 anonim válasza:
Termeszetes,hogy a magamhoz hasonlo irodalmi nyelvet beszelo es nyelvtanilag kifogastalan magyarsaggal irokkal uzletelek.
Illetve az kizaro ok,ha mas kulturkorhoz tartozik az illeto.
15/21 anonim válasza:
Eladsz neki valamit, aztán m~g te fizetsz. Érdekesen üzletelnek. Szerintem engedd el.
16/21 anonim válasza:
Rasszizmus. És akkor mi van? Rasszista vagyok, és? Ez a normális.
17/21 anonim válasza:
Nem !
Cigánytól nem veszünk semmit, nem adunk el semmit és legfőképpen nem állunk szóba !
18/21 anonim válasza:
Ez nem rasszizmus hanem józan ész.
20/21 anonim válasza:
9# csak az van hogy ezzel is át tudnak baszni én egy jól öltözött intelligensnek tűnő c-től vettem egy autót otthon derült ki hogy szinte minden szar benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!